Jaunākā informācija pazudušās Madelēnas Makanas noslēpumainajā lietā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP / Scanpix

Madelēnas pazušanas lietā policisti ir nonākuši pie viena aizdomās turamā - kāds vietējs portugālis. Portugāļu polcija apgalvo, ka pēc lietas izskatīšanas kopā ar britu policistiem viņi ir tuvāk lietas atrisinājumam nekā jebkad, vēsta britu mediji.

Britu un portugāļu policisti ir salikuši kopā izmeklēšanas pavedienus un nonākuši pie viena konkrēta aizdomās turamā. Vīrietis bijis tajā pašā laikā tūristu pilsētā Algarvē, kad 2007. gadā pazuda mazā Madelēna.

Portugāles vietējā avīze "Correio da Manha" atklāj, ka policistiem ir jauns pavediens un aizdomās turamais un ka viņi ir tuvāk lietas atrisinājumam un izbeigšanai kā jebkad.

» "Lietas atrisinājumam esam tuvāk nekā jelkad!" Pazudušās Madelēnas Makanas noslēpums

Avots medijam atklājis, ka "pavisam nesen portugāļu iecirknī bijuši britu policisti, taču Madelēnas lieta ir tik slepena, ka vienīgi policija zina, kas ir aizdomās turamais."

Pavisam nesen, maija sākumā aizdomās tika turētas 13 personas. Visi iespējamie vainīgie ir pedofili, kuri uzturējās Portugāles kūrortā, kad Madelēna pazuda. 

Šogad, 3. maijā, apritēja 12 gadi kopš Madelēnas pazušanas. Viņas vecāki ir izteikušies, ka joprojām cer, ka meitene atradīsies, un negrasās padoties.

Jau ziņots, ka Portugāles policijai ir piešķirts jauns finansējums pirms 12 gadiem pazudušās Madelēnas Makanas meklējumiem

Madelēna pazuda 2007. gadā Portugālē no brīvdienu kūrorta "Praia da Luz", aizsākot vienu no lielākajiem cilvēku meklēšanas gadījumiem vēsturē. 

Foto: Meklējot Madelēnu 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu