Sešas Zodiaka zīmes, kuru mājokļi vienmēr spīd un laistās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

Šķiet, katram ir pazīstams kāds cilvēks, kura mājās, neatkarīgi no noslogojuma vai noguruma, vienmēr spīd un laistās. Kā tas ir iespējams? Par to, iespējams, atbildīgas zvaigznes, saka astrologi.

Auns

Lai arī šīs zīmes pārstāvjus bieži pārņem slinkums, tiem ļoti patīk tīrība, vai vismaz ilūzija par to - izmētātās mantas taču var vienkārši paslēpt skapī, vai ne? Auni gan ir kā apsēsti ar personīgo higēnu.

Vērsis

Saimnieciskie Vērši ir lielākie uzkopšanas fani - viņu mājās viss vienmēr stāv tam paredzētajās vietās. Vēršus kaitina pat mazākās nekārtības pazīmes. Tie labprāt atbrīvojas no liekajām mantām un mēbelēm.

Dvīņi

Dvīņu divējādā daba izpaužas arī to tīrības standartos. Vienā dienā tie pedantiski izberž katru mājas stūri, citā - jūtas pārāk slinki, lai paceltu uz grīdas nokritušu ēdiena drupaču. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ļoti rūpīgi seko līdzi personīgajai higēnai.

Vēzis

Jūtīgajiem Vēžiem patīk tīrība, taču uzkopšanu veic pēc garastāvokļa. Zem šī zvaigznāja dzimušajiem mājās bieži vien var būt maza radoša nekārtība.

Skorpions

Skorpioniem ļoti svarīga ir personīgā labsajūta - netīrīts mājoklis var kļūt par aizkaitinājuma cēloni, tādēļ šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ikdienā cenšas savu apkaimi uzturēt kārtībā. Zem šī zvaigznāja dzimušie savas mājas kārto katru dienu, taču brīvdienās sarīko ģenerāltīrīšanu.

Jaunava

Šī ir pedantiskākā no visām Zodiaka zīmēm - viņu mājas vienmēr ir perfekti iztīrītas un apģērbs ideāli izgludināts. Jaunavām mazs pleķītis var kļūt par iemeslu veselai traģēdijai. Zem šīs zvaigznes dzimušie var ķerties pie mājas tīrīšanas pat vairākas reizes dienā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu