Pēc izaicinājuma apēst gekonu Austrālijā miris trīs bērnu tēvs (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Gekons. Ilustratīvs attēls.
Gekons. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Austrālijā Kvīnlendas štatā no spēcīgas saindēšanās miris trīs bērnu tēvs Deivids Douvels. Ballītes laikā draugi vīrieti izaicināja apēst gekonu, vēsta "The Independent".

Pērnā gada decembrī Deivids tika nogādāts slimnīcā, kur viņam tika konstatēta salmoneloze

Ģimenes locekļi stāsta, ka Deivids slimnīcā mocījies nežēlīgās sāpēs. Viņi atklāj smalkas detaļas par Deivida veselības stāvokli un to, kas ar viņu notika pirms iestājās nāve.

"Viņa organisms bija tik ļoti saindējies, ka viņš vēma zaļas krāsas žults ūdeni, viņa urīns bijis melnā krāsā, savukārt vēders uzpūties tik ļoti, ka izskatījies, ka viņš ir grūtniecības sestajā mēnesī."

Vairāk nekā pusgadu pēc notikušā Deivida ģimenes locekļi joprojām cenšas rast skaidrību par notikušo.

Lai arī zināms, ka draugi Deividu ballītē bija izaicinājuši apēst gekonu, tomēr ballītes viesu liecības ir pretrunīgas. Pēc vairāk nekā pusgada ģimenes locekļi uzsver, ka viņi joprojām meklē atbildes uz jautājumu - kāds varētu būt bijis cēlonis Deivida nāvei.

"Tās bija derības un, ļoti iespējams, ka viņš izlikās, ka apēd gekonu, bet pēc tam izmeta to ārā. Nav pierādījumu, ka viņš tiešam apēda gekonu," medijam "Brisbane Times" stāsta Deivida meita Hanna. 

Taču, kad ārstiem paziņoja, ka Deivids, iespējams, ir apēdis gekonu, ārsti norādīja, ka tas varētu izskaidrot vīrieša mocīšanos ar saindēšanos un nāvi.

Slimību profilakses un kontroles centrs informē, ka salmoneloze ir infekcijas slimība, kas skar kuņģa un zarnu traktu. Slimības pazīmes ir slikta dūša, vemšana, krampji, caureja, drudzis, galvassāpes. Bīstama slimības komplikācija ir baktēriju iekļūšana asinīs no zarnu trakta. Slimība var izraisīt arī iekšējo orgānu saindēšanos (abscesu, artrītu, meningītu u.c.). Šādos gadījumos salmoneloze var beigties ar nāvi.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu