Noslēpumā turētās! Publicētas karaliskā bēbīša fotogrāfijas no kristībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Saseksas hercogs un hercogiene - princis Harijs un Megana Mārkla, publicējuši divas fotogrāfijas no Ārčija Harisona Mauntbatena - Vindzora privātās kristību ceremonijas, vēsta "Guardian".

Sestdien, 6. jūnijā, Saseksas hercogi devās kristīt savu pirmdzimto dēlu Ārčiju. Kristību ceremonija nebija publiska, tajā piedalījās galvenokārt tikai karaliskā ģimene, un daži uzaicinātie viesi. Tāpat kristības neapmeklēja arī Karaliene Elizabete II.

» Karaliene Elizabete II neieradīsies uz Meganas un Harija mazuļa kristībām

Svētajā brīdī nepiedalījās arī preses fotogrāfi un televīzijas pārstāvji. Svarīgo mirkli iemūžināja karaliskā pāra kāzu fotogrāfs.

Saseksas herocogi lēmuši arī neatklāt, kas būs Ārčija krustvecāki. 

Foto: AP/Scanpix

Lai arī Harijs un Megana bieži izpelnās sabiedrības kritiku par to, ka viņi cenšas izvairīties no karaliskām tradīcijām, šoreiz pāris lēma, ka Ārčijs būs ģērbts karaliskajā kristību  mantijā, ko ģērbuši arī Kembridžas hercogu - Keitas un Viljama, bērni.

Ģimenes fotogrāfijā zaļajā viesistabā Vindzoras pilī redzami Saseksas hercogs un hercogiene, kuri sēž kopā ar Ārčiju Harisonu Mauntbatenu - Vindzoru. Pa kreisi no Prinča Harija sēž Kornvolas hercogiene, bet blakus Meganai (pa labi) redzama Kembridžas hercogiene - Keita Midltone.

Aiz viņiem fotogrāfijā redzams Velsas princis, Meganas māte, Kembridžas hercogs - princis Viljams, un divas princeses Diānas māsas.

Foto: AP/Scanpix
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu