"Ekstrasensu cīņu" redaktore Rīgas atlasē atbild uz apsūdzībām, ka šovs iestudēts: Tās tikai uzkurina interesi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

4. jūlijā Rīgā notika populārā Krievijas TV šova “Ekstrasensu cīņas” dalībnieku atlase. Latvijā šova dalībnieku kastings notika pirmo reizi kopš projekta pastāvēšanas sākuma pirms 12 gadiem. Portāls "RUS TVNET" atlases laikā uz sarunu aicināja šova redaktori Ludmilu Tihonovu.

Pēdējā laikā publiskajā telpā vairākas personas ir paziņojušas, ka viss šovā redzētais ir iestudējums. To apgalvoja gan pirmo septiņu "Ekstrasensu cīņu" sezonu vadītājs Mihails Porečenkovs, gan šova bijušais redaktors Oļegs Loskutovs. Krievijas žurnālists Oļegs Soboļevs pat uzņēma filmu "Идущие к черту", kurā it kā atklāja patiesību par “Ekstrasensu cīņām”. Intervijā Tihonova pauda savu attieksmi pret skaļajiem viedokļiem.

“Šādi apgalvojumi tikai uzkurina interesi. Lai par to pārliecinātos, personīgi jāapmeklē filmēšanas… Visticamāk, Soboļevs baidās, ka ekstrasensi var pateikt kaut ko tādu, ko viņš negribētu, lai nāk gaismā,” norādīja šova redaktore.

Atbildot uz jautājumiem par tā sauktajiem maģiskajiem pakalpojumiem, ko piedāvā bijušie šova dalībnieki, redaktore norādīja, ka viņai nav nekāda sakara ar to, ko ekstrasensi dara pēc šova.

“Mēs tikai filmējam projektu. Mēs pārbaudām viņu spējas. Mūsu programma ir vairākkārt norādījusi, ka cilvēkiem nevajadzētu doties uz apmaksātām vizītēm pie ekstrasensiem. Mēs parasti esam pret šādiem maksas pakalpojumiem. Tā ir kā loterija – ekstrasenss var palīdzēt un var arī nepalīdzēt…” izteicās Tihonova.

Redaktore skaidroja, ka katram dalībniekam ir bijušas grūtības nokārtot pārbaudījumus, tādēļ nav garantijas, ka maksas vizītē viņš varētu palīdzēt.

“Pat finālisti, pat uzvarētāji netika galā ar vairākiem uzdevumiem un viņiem bija savas neveiksmes. Viņi nav precīzi visziņi! Tāpēc, pirms ejat pie ekstrasensa un maksājat naudu, vajag labi padomāt!” skaidroja Tihonova.

Video: Intervija ar šova redaktori krievu valodā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu