Kā pārbaudīt, vai augstpapēžu kurpes būs ērtas, tās pat neuzmērot?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Izrādās, ir kāds triks, ar kura palīdzību iespējams noskaidrot vienu no mulsinošākajiem jautājumiem - kā nākas, ka dažkārt pat visaugstākās kurpes šķiet ērtas, kamēr parastas laiviņas spiež? Par metodi, ar kuras palīdzību iespējams pārbaudīt pat kurpes interneta veikalos, vēsta portāls "Postimees".

Katrai sievietei dzīvē ir bijis vismaz viens augstpapēžu kurpju pāris, kurš savas dienas vada skapja tumšākajā stūrī, jo kurpes ir pārāk neērtas. Ir kāds triks, ar kura palīdzību iespējams pat no fotogrāfijas noteikt, vai dotais kurpju pāris būs ērts.

Izrādās, ka ērtuma noslēpums slēpjas nevis zolē vai pat papēža augstumā, bet gan atstatumā starp zoli un papēdi. Jo mazāks attālums, jo stiprāk var just katru soli, kas padara kurpju nēsāšanu ne pārāk ērtu.

Foto: http://lyudmilaskiba.com

To ilustrē pievienotie attēli. Lai arī puscentimetra atšķirība var šķist nenozīmīga, ilgstoši nēsājot kurpes lieliski var just tā ietekmi uz valkātājas kājām. Ērtumam jāizvēlas kurpes, kurām ir maksimāli liels attālums starp šīm abām kurpes daļām.

Foto: http://lyudmilaskiba.com

Iepērkoties interneta veikalos, iespējams šo attālumu noteikt, izmērot attālumu bildē, taču dzīvē lieti noderēs mazs lineāls.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu