Anda Čakša: Mans lielākais pārdzīvojums vienmēr bijis par manu augumu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

​Sarunā ar žurnālu “Ieva” bijusī veselības ministre, Saeimas deputāte Anda Čakša (44) atklāja, kā viņa jūtas savā ķermenī, un vai tajā viņa saskata kādas nepilnības.

"Vai tad ir kāda sieviete, kas ir pilnībā apmierināta ar sevi? Arī es esmu mocījusies neapmierinātībā – sākumā deguns, tad pēdas, tad vēl kaut kas...

Taču kādā brīdī pār mani nāca apgaismība, ka jāpieņem sevi, kāda esmu. Mans lielākais pārdzīvojums vienmēr bijis par manu augumu – biju viena no garākajām klasē un to, protams, pārdzīvoju. Biju gara, platiem pleciem, bet draudzenes – man līdz plecam.

Tai brīdī svarīgākais bija nesagumt, nemēģināt izskatīties īsākai. [..] Īpašu svara problēmu man nebija, taču, salīdzinot ar citām meitenēm, jutos liela. Šķita, ka neatbilstu kādam iedomātam standartam. Bet tas jau laikam kā visām – mazās, smalkās meitenes grib būt garas un slaidas, un otrādi. Citādi lielāko daļu dzīves savā ķermenī esmu jutusies labi," atklāja Čakša. 

Kā zināms, 2018. gada 5. janvārī ministre salaulājās ar mīļoto vīrieti, otolaringologu Ivo Tēraudu, un meitiņu Annu laida pasaulē jau 21. janvārī.

Šis ir pāra pirmais kopīgais bērns, bet Čakšai no iepriekšējām attiecībām ir divi dēli - Andrejs Pūce un Eduards Vītoliņš.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu