Aculiecinieka video: Jau stundu esot gaisā, ASV lidaparātam salūst un aizdegas dzinējs (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Twitter video

Pirmdien, 8. jūlijā, Amerikā 148 pasažieri, kuri devās ar lidmašīnu no Atlantas uz Baltimoru, bija spiesti veikt ārkārtas nosēšanos, jo piedzīvoja nepatīkamu atgadījumu. Aviokompānijas "Delta Air Lines" lidmašīnai radās problēmas ar dzinēju, vēsta ziņu portāls "ABC News".

Aculiecinieka video: Lidmašīnas dzinējs nokrīt un sāk degt lidojuma laikā

Darbības traucējumi sākās apmēram stundu pēc izlidošanas. Par dzinēja zaudēšanu piloti informēja gaisa satiksmes vadības dispečerus par ārkārtas nolaišanos un paziņoja, ka nolaišanās laikā viņiem būs nepieciešama ugunsdzēsēju komanda.

Aculiecinieka video redzams, kā vienā no lidmašīnas dzinējiem rotē degoša metāla konusveidīga daļa.

Dūmi sāka ieplūst kabīnē, tā kļuva karsta. Lidmašīnas personāls centās nomierināt pasažierus, sagatavojot viņus ārkārtas lidmašīnas nosēdināšanai. Neskatoties uz visām problēmām, nolaišanās noritēja labi.

Aviosabiedrība atvainojās pasažieriem par sagādātajām neērtībām un izsniedza ikvienam 30 dolāru vērtu kuponu, kuru varēja izmantot, gaidot nākamo lidojumu. Pasažieri dažu stundu laikā varēja lidot uz gala punktu citā lidmašīnā.

Salūzušais dzinējs, kuru pētīs aviosabiedrības tehniskais personāls, tika nomainīts, un pašam lidaparātam bija jābūt lidošanas gatavībā jau divas dienas vēlāk, 10. jūlijā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu