Skandāls: Vladimira Kļičko bijušo līgavu pamatīgi piekāvis vīrietis, kura dēļ viņa pameta bokseri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pērn tapa zināms, ka pēc deviņu gadu ilgām attiecībām 42 gadus vecais ukraiņu bokseris Vladimirs Kļičko izšķīries no 28 gadus vecās ASV aktrises Heidenas Penetjēras. Pāris apstiprināja šķiršanos īsi pēc tam, kad paparaci pieķēra aktrisi staigājam sadevušos rokās ar kādu vīrieti Losandželosā, kurš izrādījās 28 gadus vecs aktieris vārdā Braiens Hikersons. Tagad starp mīlniekiem izcēlies pamatīgs skandāls. 

Pēc šķiršanās no Kļičko Penetjēra sāka nopietnas attiecības ar Hikersonu, taču maijā starp abiem izcēlās konflikts. 

Incidents notika 2. maijā, kad Penetjēra un Hikersons devās mājās no kāda bāra un bija lietojuši alkoholu. Pie mājas starp abiem izcēlās strīds, tas turpinājās arī iekšā - Hikersons aktrisei nodarīja pamatīgus miesas bojājumus.

"Aktrisei bija zilumi uz rokām, ausīm un kakla. Viņš viņai stipri iesita pa seju, pēc tam viņai sareiba galva," 23. maija tiesas sēdē apliecināja prokurors.

10. jūlijā Losandželosas Augstākajā tiesā par incidentu notika sēde, kurā policiste, kas tovakar ieradās notikuma vietā, apstiprināja, ka incidents noticis 2. maijā pulksten 1:45. Tuvojoties mājai, policiste dzirdējusi sievietes kliedzienus: “Au, au, tu dari man pāri!”

Kad Hikersons policijai atvēra durvis, viņš nevēlējās laist drošībsargus iekšā, sakot, ka mājās ir viens un balsis nāk no televizora. Policiste gan uzstāja, ka dosies iekšā, kur zilumainu ieraudzīja Penetjēru.

“Domāju, ka iemesls, kāpēc viņš nevēlējās mūs laist iekšā, bija tas, ka viņa ir slavenība. Es uzreiz pamanīju, ka viņai zem acīm ir zilumi, bet seja pietūkusi. Viņai uz kakla bija žņaugšanas pēdas. Kad mēs sākām runāt, viņa noģērba džemperi – es uz abām rokām redzēju zilumus.

Penetjēra apstiprināja, ka Hikersons viņai trīs reizes iesitis pa seju. Pēc trešās reizes viņai no deguna sākušas tecēt asinis. Viņi turpinājuši konfliktu mājās, bet pēc tam cietusī aizgāja gulēt uz guļamistabu. Hikersons apsēdās uz viņas ar rokām un satvēra seju. Viņš viņu satvēra, visticamāk, aiz matiem. Viņi sāka kauties, tādēļ viņai nācās pretoties,” skaidroja policiste.

Pēc tam noskaidrojās, ka šī nav pirmā reize, kad Hikersons pret Penetjēru pacēlis roku. Tagad vīrietim draud cietumsods līdz četriem gadiem. Galīgais lēmums par vīrieša soda apmēru tiks pieņemts pēc divām nedēļām.

Jāpiebilst, ka īsi pēc notikušā aktieris tika apcietināts, bet pēc tam atbrīvots pret drošības naudu. Dažas dienas pēc notikuša Penetjēra ar Hikersonu jau pastaigājās sadevušies rociņās, bet policija pēc tam aizliedza vīrietim tuvoties aktrisei un ar viņu sazināties jebkādā veidā.

Penetjēra ar Kļičko saderinājās 2013. gadā, bet tā arī neapprecējās. 2014. gada decembrī pāra savienībā pasaulē nāca abu kopīgā meita. Kā ziņo Kļičko tuvu stāvoši avoti, kopš Penetjēra ir kopā ar Hikersonu, viņa savu meitu gandrīz nav satikusi, jo pati dzīvo Losandželosā, bet Kļičko ar atvasi viņa dzimtenē Ukrainā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu