Tiešraides arhīvs: Policija informē par Mārupē nogalināto advokātu (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija. Ilustratīvs attēls.
Valsts policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Lūka/LETA

Valsts policija (VP) pirmdien, 22. jūlijā, plkst. 12 rīko preses konferenci par Mārupē nogalināto advokātu un bijušo tiesnesi Uldi Bērziņu.

Valsts policija aģentūru LETA informēja, ka preses konference notiks par sestdienas vakarā notikušo bruņoto laupīšanu Mārupē kādā privātmājā, kā rezultātā viena persona zaudējusi dzīvību.

Informāciju par notikušo sniegs Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Grišins.

Jau ziņots, ka sākotnējā informācija liecina, ka 1972. gadā dzimušais Bērziņš mājās pārsteidzis laupītājus un notikušais, visticamāk, nav saistīts ar advokāta darbību.

Toreizējais Administratīvās apgabaltiesas tiesnesis Bērziņš advokāta zvērestu nodeva 2008. gadā, liecina aģentūras LETA arhīvs.

Pēdējais gadījums Latvijā, kad nogalināts advokāts, notika pērn maijā. Toreiz, 2018. gada 30. maija rītā, tika nošauts advokāts un maksātnespējas administrators Mārtiņš Bunkus, kad viņš ar automašīnu brauca garām Rīgas Meža kapiem. Īsi pēc slepkavības netālu no notikuma vietas tika atrasta sadedzināta ar viltotiem valsts numuriem aprīkota automašīna, kura, visticamāk, bija saistīta ar slepkavību.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu