Daudzdzīvokļu nama pazemes stāvvietā Rīgā izcēlies pamatīgs ugunsgrēks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ugunsdzēsēji. Ilustratīvs attēls.
Ugunsdzēsēji. Ilustratīvs attēls. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ceturtdien, 25. jūlijā, kādā jaunā projekta mājās pagrabā Rīgā izcēlies pamatīgs ugunsgrēks. Biezo dūmu dēļ cilvēki bija spiesti no ēkas evakuēties, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 8.30 mājas iedzīvotāji pa puspavērtajiem logiem sajutuši dūmu smaku. Paveroties pa logu, bijis skaidrs, ka mājas pazemes stāvvietā izcēlies nopietns ugunsgrēks un steigšus jāsauc glābēji, un jāpamet telpas.

"Milzīgi dūmi bija. Elpot nevarēja. Ugunsdzēsēji ļoti operatīvi strādāja. Izrādās, ka tur riepas glabājuši, bet tur nedrīkst glabāt," stāsta vīrietis, kurš izsaucis glābējus.

Iedzīvotāji pieļauj, ka sākotnēji aizdedzies kāds auto, taču netiek izslēgta arī versija par ļaunprātīgu dedzināšanu. Glābēji saka, ka versija par riepu aizdegšanos šķiet reāla. Kā tieši sācies ugunsgrēks, skaidros policija.

Glābēji piebilst, ka iedzīvotājiem un namu apsaimniekotājiem vajadzētu rūpīgi izvērtēt, kas un cik lielā daudzumā tiek glabāts koplietošanas telpās – pagrabos, kāpņu telpās, koridoros un balkonos, jo netrūkst ļaunprātīgu dedzinātāju vai neapdomīgu smēķētāju, kuri pavirši atstātām mantām tīši vai netīši var pielaist uguni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu