Prinča Harija un Meganas Mārklas kaimiņiem aizliegts sarunāties ar karalisko pāri (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Megana Mārkla sarkanā mētelī
Megana Mārkla sarkanā mētelī Foto: Reuters/AFP/Scanpix

Karaliskā pāra Frogmorhausas rezidences kaimiņiem karaļnama darbinieki iesnieguši pareizas uzvedības protokolu komunikācijai ar Saseksas hercogiem, vēsta "The Sun".

Tabloīds raksta, ka cilvēkiem, kas apmetušies blakus hercogiem šajā respektablajā Londonas rajonā, aizliegts sarunāties ar augstdzimušo pāri. Tāpat nepieļaujama ir hercogu suņu glaudīšana, vēstuļu vai citu objektu ievietošana viņu pastkastītē vai arī lūgšana apskatīt vai pat paauklēt abu dēlēnu Ārčiju.

» Noslēpumā turētās! Publicētas karaliskā bēbīša fotogrāfijas no kristībām

Kaimiņos dzīvojošie drīkst teikt "labrīt" un citas sasveicināšanās frazēs, taču tikai tādā gadījumā, ja princis vai viņa sieva pie kaimiņiem vēršas pirmie. Tiklīdz šīs instrukcijas nokļuvušas plašsaziņas līdzekļos, karaliskais paris atteicies no atbildības apgalvojot, ka protokolu izdomājuši karaļnama darbinieki bez pāra piekrišanas.

» Princis Harijs emocionāli par dēla dzimšanu: Nesaprotu, kā sievietes to paveic!

Nesen Lielbritānijas karaliene uzaicinājusi prinča Harija sievu svinēt savu 38. dzimšanas dienu savā Balmorālas rezidencē, kur plāno Saseksas hercogienei pasniegt publiskās etiķetes nodarbību. Šī būs pirmā hercogienes un viņas dēla Ārčija vizīte karaliskajā rezidencē un viņa esot izteikusies, ka jūtas ļoti pagodināta. Plaši zināms, ka 93 gadus vecā karaliene, kā arī princis Čārlzs un viņa sieva Kamilla ir ļoti iemīļojuši hercogieni un uzskata viņu par "pievilcīgu un gudru" sievieti.

Foto: Kadri no Saseksas hercogu ikdienas dzīves

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu