Kauguros kādā kafejnīcā sēru mielastu izjauc piedzērusies pavāre (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Kauguros pēc bērēm, ierodoties ēstuvē uz sēru mielastu, bēru viesi ieraudzīja ļoti nepatīkamu skatu - galds nebija saklāts un pavāre bija tik smagā alkohola reibumā, ka sieviete nespēja ne pagatavot maltīti 35 viesiem, ne nostāvēt kājās, atklāj raidījums "Degpunktā".

Sēru mielasts izmaksājis teju 500 eiro, taču naudu par nesaņemto pakalpojumu neviens negrasoties atdot, atklāj raidījums.

Māris nesen zaudēja sev tuvu radinieku, un, kā pienākas, sarīkoja aizgājējam atbilstošas bēres. Uz tām ieradās vairāk nekā 35 viesi, kas svinīgi atdeva pēdējo godu. Pēc tam sanākušie devās uz sēru mielastu Kauguros, kur kafejnīcā jau laikus bija izveidots pasūtījums. Diemžēl, mielasta vietā Māris un viņa radinieki, pēc pašu vārdiem, saņēma pliķi sejā, norāda raidījums.

"Kad ieradāmies uz sēru mielastu, galds faktiski nebija gatavs," raidījumam stāsta Māris.

Viesi sākotnēji paši saviem spēkiem laboja situāciju. Tikai vēlāk atklājies, kas patiesībā atgadījies ar pavāri un kafejnīcas īpašnieci Tatjanu. Vairāk nekā pusstundu nesagaidījuši siltos ēdienus, cilvēki paši devās uz virtuvi, lai noskaidrotu kavēšanās iemeslu.

Tur atklājies negaidīts skats – pavāre knapi turējās kājās un beigās pat izdzinusi visus laukā.

Māris "Degpunktā" stāsta, ka izsauktā policija, tāpat kā viņš un viņa ģimenes locekļi, šajā situācijā bijuši bezpalīdzīga.

Kopš nepatīkamā atgadījuma kafejnīca "Bārs un grils" esot slēgta. Arī blakus veikalu pārdevēji pavāri Tatjanu nav redzējuši. Ceturtdienas izgāšanās sekas joprojām neesot nokoptas, atklāj raidījums.

Māris raidījumam norāda, ka iemaksāto naudu tomēr centīsies atgūt, vēršoties gan pie Patērētāju tiesību aizsardzības centra, gan mēģinot atsaukt bankas maksājumu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu