"Iesita pa seju un dūra atkal un atkal..." Krievijā vīrietis rotaļu laukumā nodur savu bijušo draudzeni viņas meitas acu priekšā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nazis. Ilustratīvs attēls.
Nazis. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Krievijas pilsētā Ramenskā pastrādāta šaušalīga slepkavība - kāds vīrietis rotaļu laukumā nāvējoši sadūris sievieti teju 20 reizes, kamēr tajā noskatījās viņas piecgadīgā meita un citi bērni ar vecākiem, atklāj ziņu portāls "Mirror".

38 gadus vecais Artjoms Šustovs miermīlīgi piegājis pie savas bijušās draudzenes 27 gadis vecās Natālijas Basovas, kura sēdējusi uz soliņa rotaļu laukumā, pieskatot savu meitu. Pēkšņi vīrietis ar vēzieni iesitis pļauku sievietei pa seju un tad sadūris viņu aptuveni 20 reizes.

Novērošanas kameru ieraksti atklāj, ka bērni, ieskaitos Natālijas meitu, sacēluši paniku un vecāki grābuši savus bērnus, lai bēgtu drošībā.

Basova, kura pieskatīja savu piecgadīgo meitiņu Aleksandru, centusies cīnīties pretī vīrietim, taču pēc neilga laika viņas bezpalīdzīgais ķermenis no soliņa noslīdēja uz zemes bez dzīvības pazīmēm.

Meita Aleksandra necilvēcīgi bļāvusi rotaļu laukumiņā, redzot, ka viņas mamma ir nogalināta. Slepkavība ir izraisījusi lielu šoku Krievijā.

Aculiecinieki atklājuši, ka izskatījās, ka "viņš nāca ar vienu mērķi - nogalināt sievieti!"

Pēc slepkavības pastrādāšanas Artjoms iekāpis īrētā baltā auto un aizbraucis uz mežu. Pilsētas policija operatīvi noreaģējuši un notvēruši vīrieti vien pāris stundas pēc slepkavības.

Upure strādāja par slimnīcas administratori nesen bija pārvākusies uz citu pilsētu šķiršanās dēļ ar savu bijušo mīļoto Artjomu.

Inna Nekrasova, kura slepkavības laikā atradusies rotaļu laukumiņā, teica, ka "vīrietis bļāvis un lamājies".

"Viņš iesitis sievietei pa seju un dūris viņai atkal un atkal, un atkal. Kad sieviete tika nogalināta, viņš aiztraucies atpakaļ uz mašīnu un devies projām," atklāj aculieciniece Inna.

Vīrietis policistiem atzinis, ka Natāliju pazinis apmēram gadu.

"Greizsirdības dēļ nogalināju cilvēku. Es ar viņu satikos, bet viņa mani apvainoja, man vienmēr līdzi bija nazis," saka slepkava.

Ramenskas pilsētas tiesa arestēja Šustovu uz diviem mēnešiem. Izmeklētāji plāno veikt psihiatrisko pārbaudi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu