Traģiska vācu tūrista nāve Babītes novadā. Ceļotāju treileris saskrējies ar kādu vieglo automašīnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Paula Čurkste/LETA

Babītes novadā uz šosejas Rīga – Liepāja bojā gājis vācu tūrists, kurš cauri Latvijai ceļojis ar treileri. Otrdien, 6. augustā, ap plkst. 16 sadursmē starp dzīvojamo treileri un vieglo automašīnu dzīvību zaudējis viens vīrietis, vēsta raidījums "Degpunktā".

Divu automašīnu sadursmē pie Babītes pagasta Balteglēm gāja bojā 75 gadus vecs šoferis no Vācijas, kurš braucis Rīgas virzienā. Kāpēc vīrietis iebraucis pretējā joslā, skaidros ekspertīzēs, jo arī aculieciniekam un šoferim no vieglā auto, notikušais neesot līdz galam saprotams, atklāj raidījums.

Pretī braukošā auto vadītājs raidījumam stāsta, ka pastāvējusi vēl versija viņam pašam pārvietoties uz pretējo joslu, taču tajā brīdī tas šķitis pārāk bīstams manevrs.

"Vai nu aizmiga, vai ar sirdi palika slikti." To, kas īsti incidenta brīdī varēja notikt "kemperī", šobrīd var spriest tikai versiju līmenī.

Iespējams, ja šoferis, vai varbūt viņa līdz braucēja nebūtu rāvuši stūri, lai atgrieztos uz ceļa, treileris būtu ielidojis pļavā. Tomēr centieni par kartu cenu palikt šosejas beidzās ar ietriekšanos kokā.

Bez bojāgājušā, incidentā ir vēl divi cietušie – Vācijas pilsone, kāda kundze, kas atradusies treilerī un vieglā auto šofera sievas māte, kuras ievainojumi neesot dzīvībai bīstami.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu