Pirmā izloze jau rīt! Ko par čeku loteriju saka sociālo tīklu lietotāji? (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Čeks un monēta; ilustratīvs foto.
Čeks un monēta; ilustratīvs foto. Foto: Ieva Lūka/LETA

Jau svētdien, 11. augustā, kāds laimīgais pirmajā čeku loterijas izlozē iegūs 10 000 eiro lielu laimestu. Jūlija izlozei ir reģistrēti jau vairāk nekā 1,6 miljoni čeku, un par to ir dzirdējuši teju visi latvieši, kas savās domās par to dalījušies arī sociālajos tīklos.

Ik mēnesi izlozē būs iespēja tikt pie viena laimesta 10 000 eiro vērtībā, trīs laimestiem 5000 eiro un piecdesmit – 100 eiro vērtībā. Ievērojamais laimests noteikti noderētu jebkuram Latvijas iedzīvotājam.

Čeku loterijai gan ir arī kādas neparedzētas blaknes.

Uzvarēt tajā, protams, vēlās ikviens, kas loterijā piedalās.

Latvijā šāda izloze notiek pirmo reizi, bet citviet pasaulē tā ir visai izplatīta prakse, kas devusi rezultātus cīņā ar ēnu ekonomiku.

Daži gan norāda, ka čeku loterijai ir arī dažādi sarežģījumi, ko vajadzētu novērst.

Loterijas uzvarētāji tiks paziņoti TV3 raidījuma "Superbingo" laikā, kā arī loterijas rezultāti būs publicēti tīmekļa vietnēs "cekuloterija.lv" un "latloto.lv".

Lai piedalītos loterijā un pretendētu uz naudas laimestiem, kā arī uz sadarbības programmas dalībnieku sarūpētajām papildu balvām, tīmekļa vietnē ir jāreģistrē čeks, kvīts vai biļete par kopējo summu vismaz pieci eiro. Darījumu apliecinošajam dokumentam ir jābūt izsniegtam par preci vai pakalpojumu, kas saņemts no Latvijā reģistrēta nodokļu maksātāja.

Čeku loterijā var piedalīties ikviens bez vecuma ierobežojuma, izņemot VID un čeku loterijas tīmekļvietnes izstrādātāja "Mobilly" pārstāvjus. Čeku loterijā var piedalīties arī bērni, tikai tādā gadījumā reģistrētajā čekā nedrīkst būt tādi pirkumi kā alkoholiskie dzērieni, tabakas izstrādājumi un enerģijas dzērieni.

Pēc reģistrācijas čeks, kvīts vai biļete būs obligāti jāsaglabā, jo laimesta gadījumā tas būs jāuzrāda VID klātienē vai jāiesniedz VID Elektroniskās deklarēšanas sistēmā skenētā veidā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu