"Kur ir īsziņa par uzvaru?" Sociālo tīklu lietotāji apspriež čeku loterijas izlozi un laimestus (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Svētdien, 11. augustā, TV3 raidījuma "Superbingo" laikā tika paziņoti pirmie uzvarētāji Valsts ieņēmumu dienesta (VID) rīkotajā čeku loterijā. Arī liela daļa sociālo tīklu lietotāju sekoja līdzi rīkotajai izlozei un izteica savas domas par tās norisi.

Bez galvenās balvas 10 000 eiro svētdien arī tika paziņoti trīs naudas balvu 5000 eiro vērtībā, 50 naudas balvu 100 eiro vērtībā, kā arī 72 Padziļinātās sadarbības programmas dalībnieku balvu, kuru vidū ir dāvanu kartes, pakalpojumi un dažādas praktiski noderīgas lietas, ieguvēji.

» Pirmā izloze jau rīt! Ko par čeku loteriju saka sociālo tīklu lietotāji?

Jau tika ziņots, ka par laimestu čeku iesniedzēji tiks informēti ar SMS un gadījumā, ja čeka iesniedzējs piekrīt dalībai gada izlozē, tad viņam 14 dienu laikā jāiesniedz čeks VID, vai jāreģistrē čeks Elektroniskās deklarēšanas sistēmā. Pēc tam čeks vairs nav jāglabā.

Lai ari čeku loterija notikusi jau 10.00 no rīta, daži joprojām gaida paziņojumu no VID.

Citi arī izsakās skarbāk un uzskata, ka čeku loterijā nav nekas vairāk, kā cilvēku mānīšana. 

Arī Intars Rešetins ir komentējis čeku loteriju.

Čeku loterijā varēja laimēt ne tikai naudas balvas, bet arī noderīgas dāvanu kartes, piemēram, apmeklējumu zobārtniecības klīnikā, redzes pārbaudi vai peldbaseina apmeklējumu, bet kāds laimējis arī ūdenspīpi.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu