Miris vīrietis, kurš ar elektrisko skrejriteni braucis pa Francijas automaģistrāli (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Reuters / Scanpix

Francijā kāds 30 gadus vecs vīrietis miris no gūtajām traumām pēc tam, kad viņu notriecis motocikls. Vīrietis pa automaģistrāli pārvietojies ar elektrisko skrejriteni, vēsta "The Guardian".

Avārija notikusi piektdienas, 9. augusta, vakarā. Publicētā informācija liecina, ka vīrietis, kurš braucis ar elektrisko skrejriteni nebija nodrošinājies ar ķiveri un viņš braucis pa ātrgaitas joslu. Motociklists tumsā nav pamanījis vīrieti ar moderno skrejriteni un aizķēris viņu no mugurpuses.

Motocikla vadītājs negadījumā guvis vairākas smagas traumas un atrodas kritiskā stāvoklī slimnīcā.

Policija vīrieša motociklu konstatējusi aptuveni 400 metrus no sadursmes vietas.

Parīzes reģionā pēdējo četru mēnešu laikā šī ir jau trešā šāda veida nāve, kas saistīta ar populāro pārvietošanās veidu. Tas ir raisījis arvien lielākas bažas par cilvēku un satiksmes drošību.

Savukārt dienu pirms šī negadījuma kāda 27 gadus veca sieviete guvusi nopietnas traumas pēc kritiena no skrejriteņa. Viņa bija braukusi pa riteņbraucēju celiņu. Bet jūlija beigās kāds 41 gadus vecs vīrietis guvis nopietnu galvas traumu, krītot no elektroniskā skrejriteņa.

Patlaban Francijā ir aizliegta elektrisko skrejriteņu izmantošana uz automaģistrālēm.

Arī citviet Eiropā ir notikuši traģiski negadījumi. Tā, piemēram, kādu 25 gadus vecu elektrisko skrejriteņa izmantotāju notriekusi kravas automašīna. Tas bija pirmais nāvējošais gadījums, kurā iesaistīts elektriskais skrejritenis.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu