Ņujorkas "Knicks" joprojām nenožēlo Porziņģa aizmainīšanu uz Dalasu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņujorkas "Knicks" joprojām nenožēlo latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa aizmainīšanu uz Dalasas "Mavericks" vienību, vēsta "New York Post" žurnālists Marks Bermans.

"Knicks" klubam šovasar neizdevās savam sastāvam piesaistīt vairākas līgas zvaigznes, piemēram, Kevinu Durantu, Kairiju Ērvingu u.c. ​Tomēr, neskatoties uz neizdevušos brīvo aģentu laiku, "Knicks" vadība joprojām uzskata, ka rīkojās pareizi, aizmainot Porziņģi uz Dalasas "Mavericks", vēsta Bermans.

Iepriekš Ņujorkas vadība vēstīja, ka vienība latvieti aizmainījusi tādēļ, lai pavērtu lielākas iespējas noslēgt divus maksimālos līgumus šajā vasarā. "Knicks" joprojām uzskata, ka komandas vienīgā iespēja bija aizmainīt Porziņģi.

Galerija: Kristaps Porziņģis - jaunais Dalasas "Mavericks" basketbolists

Ņujorkas "Knicks" savam sastāvam ļoti vēlējās piesaistīt līgas zvaigzni Kevinu Durantu, kurš gan atzinis, ka "Knicks" nekad nav bijusi viņa uzmanības lokā. 

"Goldensteitas atstāšanas gadījumā, vienmēr mērķis bija "Nets". Viņiem ir radoša kluba vadība un man patīk, ko viņi šeit veido. Komandas rādītais basketbols ir pievilcīgs."

"Knicks" jau vairākas vasaras pēc kārtas nav spējusi iepriecināt savus līdzjutējus ar vērienīgiem darījumiem. Pēdējais grandiozais brīvo aģentu darījums notika 2010. gadā, kad sastāvam tika pievienots Amāre Stadamairs. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu