Malaizijā mirušās pusaudzes vecāki meklē atbildes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nora Kveirina.
Nora Kveirina. Foto: AP/Scanpix

Malaizijas džungļos mirušās Noras Kveirinas vecāki cerot saņemt "atbildes uz daudziem jautājumiem" par pusaudzes nāvi, vēsta "The Guardian".

Pirmajā paziņojumā, kopš autopsijā noskaidrots, ka meitene visticamāk no bada un stresa,  viņas vecāki sacīja, ka "sākotnējie izmeklēšanas rezultāti ir snieguši dažas atbildes par Noras nāves apstākļiem", tomēr viņi neesot pilnībā apmierināti ar to, kas ir atklāts.

"Mūsu skaistā nevainīgā meitene nomira ārkārtīgi sarežģītos apstākļos, un mēs ceram, ka drīzumā iegūsim vēl atbildes uz mūsu daudzajiem jautājumiem," viņi sacīja. "Mēs joprojām līdz galam nespējam aptvert pēdējo 10 dienu notikumus."

Meitenes vecākiem bijusi iespēja satikties ar Malaizijas premjerministri, kurai pateikušies par visu, kas tika darīts, meklējot Noru.

"Diemžēl mēs zinām, ka ar to nepietika."

Ģimene arī uzsvēra, ka šīs nav lietas beigas un izmeklēšana turpinās.

Noras Kveirinas ķermenis tika atrasts aptuveni 2,5 kilometru attālumā no džungļu kūrorta, kur mitinājās jaunietes ģimene.

Malaizijas policija paziņoja, ka nav aizdomas par nolaupīšanu vai nelikumīgu izmantošanu.

Viņas ķermenis tika atrasts pēc 10 dienu ilgas meklēšanas pēc tam, kad viņa pazuda 4. augustā. Pusaudze nomira divas vai trīs dienas pirms viņas atrašanas, uzskata policija.

Nora piedzima ar holoprosencefāliju - traucējumiem, kas ietekmē smadzeņu attīstību, un viņas ģimene viņu raksturoja kā neaizsargātu.

Viņas vecāki iepriekš bija teikuši, ka netic, ka viņa būtu gājusi viena pati, un ir aizdomas, ka viņa ir nolaupīta. Štata policijas priekšnieks savukārt sacīja, ka pēcnāves ekspertīzē nav atrasti nekādi pierādījumi, kas par to liecinātu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu