"Cilvēki bija īsti, bet reizēm drusciņ tika apmānīti..." Aina Poiša atklāj, vai sarunu šovs "Aina" bijis iestudēts (7)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Viktors Devjatovs/TVNET

Pagājuši 15 gadi, kopš Latvijā sāka filmēt un parraidīt populāro sarunu šovu "Aina", kuru vadīja sabiedrībā pazīstamā psihoterapeite Aina Poiša. Tolaik gana daudziem šķita, ka sarunas ir iestudētas un šova viesi ir aktieri. To, vai tā tiešām bija, sarunā raidījumā "Apollo 1h" atklāj pati psihoterapeite. 

Video: Aina Poiša atklāj, vai sarunu šovs "Aina" bijis iestudēts 

Uz jautājumu, vai sarunu šovs "Aina" bija iestudēts Poiša atbild: "Nē, nebija. Sākumā cilvēki neticēja, ka kaut kas tāds var notikt uz vietas".

Psihoterapeite atklāj: "Komandas, kuras tika dotas austiņā, bija tādēļ, lai uzturētu dramaturģiju, lai ir konflikts, lai ir spilgtāk, nebūtu tikai "runājošās galvas" - tie bija tie norādījumi".

Aina Poiša skaidro, ka raidījumā aicinātie cilvēki bijuši īsti, bet reizēm gan nācies drusciņ mānīties, nepasakot vienmēr līdz galam tēmu, par kuru tiks runāts. Tādā veidā iegūstot pirmatnējas un iepriekš nesagatavotas atbildes un reakcijas. Tā esot bijusi vienīgā blēdība, bet viss esot noticis pa īstam.

Kādreizējā šova vadītāja atzīst, ka bijuši arī svētku raidījumi, kuri vairāk tika veidoti kā šoviņi, bet arī tur neesot bijis nekā iestudēta: "Tika saaicināti cilvēki, kuri labi jūtas kameru priekšā, kas māk improvizēt. Varēja paļauties, ka tiksim ar sausām kājām no šīs situācijas ārā. Bet, ja runa bija par personīgām lietām, tad tas viss bija pa īsto."

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu