Naudītes ciema iedzīvotājs trokšņojošu kaimiņu "apklusina", vairākkārt sadurot ar nazi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Daudzdzīvokļu mājās Brunavas pagastā. Ilustratīvs attēls
Daudzdzīvokļu mājās Brunavas pagastā. Ilustratīvs attēls Foto: Edijs Pālens/LETA

Dobeles pusē, Naudītes ciemā kādā daudzdzīvokļu mājā vīrietis veicis remotdarbus dzīvoklī, ko "jutuši" visi kaimiņi. Būvgruži kāpņu telpā un troksnis no plkst. 4.30 līdz vēlai naktij. Kāds iedzīvotājs traucējošo kaimiņu sodījis, raidot vairākus naža dūrienus viņa ķermenī, vēsta raidījums "Degpunktā".

Nazis iedurts vēderā, plecā un padusē, raidījumam atklāj Dobeles kriminālpolicijas priekšnieka pienākumu izpildītājs Dainis Vītols.

Cietušā vīrieša dzīvībai briesmas neesot draudējušas, taču pāris dienas slimnīcā bija jāuzturas. Neilgi pēc nozieguma paveikšanas policija klauvēja pie kāda sirma kunga durvīm, viņš savu nodarījumu nenoliedza un tika aizvests uz iecirkni. Kaimiņi ļoti labi zina, ka abi vīrieši viens otru neieredzēja, atklāj raidījums.

Proti, sirmais kungs nekad nav izjutis simpātijas pret pirmā stāva iedzīvotāju, bet šoreiz tam pat uzbrucis. Kaimiņi stāsta, ka uzbrukums šķiet negaidīts, jo dūrējs ikdienā uzvedās miermīlīgi un nekad nevienam nedraudēja ar vardarbīgu izrēķināšanos, vēsta "Degpunktā".

Daļa no apkārtējiem varmācīgo rīcību nenosoda pārlieku skarbi, jo uzskata, ka agresīvais pirmā stāva iedzīvotājs, tā teikt, pats uzprasījies.

Policija uzbrucēja pratināšanā noskaidroja duršanas motivāciju. Kungs likuma sargiem skaidroja, ka viņam krita uz nerviem kaimiņa dzīvoklī uzsāktie būvdarbi, kas traucēja mieru un neļāva nevienam gulēt.

Par sava kaimiņa ievainošanu ar auksto ieroci vīrietim draud sods ar brīvības atņemšanu līdz septiņiem gadiem, kā arī trīs gadus ilga probācijas uzraudzība.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu