Kuras Zodiaka zīmes visu dzīvi uztur ciešas attiecības ar saviem vecākiem?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Vecāki ir vieni no svarīgākajiem cilvēkiem ikkatra dzīvē - pateicoties viņiem, mēs esam izauguši par cilvēkiem, kuri esam, un bez viņu palīdzības mums būtu pagalam grūti pašiem nostāties uz savām kājām. Parasti bērniem pēc ģimenes ligzdas pamešanas kontakts ar vecākiem vājinās, taču ir arī izņēmumi. Par to, kuru Zodiaka zīmju pārstāvjiem ilgstoši paliek spēcīga saikne ar saviem vecākiem, vēsta portāls "Postimees".

Vēzis

Emocionālie un jūtīgie Vēža zīmes pārstāvji dievina, kad kāds pret viņiem izrāda rūpes, liek viņiem justies vajadzīgiem un ik pa laikam paslavē. Kurš gan cits to var to izdarīt tik labi, kā vecāki? Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ļoti novērtē savu vecāku izrādītās rūpes un nekad neaizmirst to maigumu. Vēži labprāt dzīvo ar vecākiem vai regulāri viņus apciemo. Tiesa, astrologi brīdina, ka dažās ģimenēs šāda tuvība var novest līdz neveselīgam attiecību modelim, kurā vecāki sāk pārmērīgi izmantot savus bērnus.

Lauva

Vienmēr stiprie un neatkarīgie Lauvas nekad nepamet savus vecākus likteņa varā. Lai arī šīs Zodiaka zīmes pārstāvji reti kad grib dzīvot ar saviem vecākiem, tie regulāri interesējas par to, kā viņiem iet. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir gatavi atbalstīt savus vecākus finansiāli un centīsies panākt, lai viņu dzīves līmenis ir iespējami augstāks. Lauvas zīmes pārstāvis ir bērns, kurš vienmēr būs gatavs palīdzēt saviem vecākiem.

Svari

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir diezgan atkarīgi no savu vecāku viedokļa un nereti baidās pārlieku ilgi palikt bez komunikācijas ar viņiem. Svari novērtē visu enerģiju un laiku, kuru viņu vecāki ir ieguldījuši viņu attīstībā un izjūt spēcīgas pateicības jūtas. Zem šī zvaigznāja dzimušie jau kopš bērnības pārlieku neprotestē pret vecāku gribu un ir diezgan paklausīgi. Svari bieži lūdz vecāku padomu, taču tas nebūt nenozīmē, ka viņi no tiem ir atkarīgi - Svariem ir savs viedoklis un ambīcijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu