"Viņa bija tik jauka sieviete, tik skaista, tik laimīga." Latviešu pāra nāve Lielbritānijā šokējusi vietējos iedzīvotājus (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Svece. Ilustratīvs attēls.
Svece. Ilustratīvs attēls. Foto: Gatis Dieziņš/LETA

4. augusta vakarā Bērtonā pie Trentas Lielbritānijā tika atrasts miris jauns pāris no Latvijas - 32 gadus vecais Kirils Ņemcevs un 23 gadus vecā Lana Ņemceva. Šobrīd pieejamā informācija liecina, ka notikusi slepkavība un pašnāvība. Pāris bijis kluss un mierīgs, un viņu nāve šokējusi apkārtni, izdevumam "Daily Mail" pastāstīja bojāgājušo kaimiņi.

Īpašuma pārvaldnieks pastāstīja, ka pāris mājā dzīvojis vairāk nekā divus gadus. Atrast dzīvesvietu viņiem palīdzējis kāds vietējais mākleris.

"Kad viņi šeit ievācās, viņa bija stāvoklī, un drīz pēc tam piedzima bērniņš," atcerējās pārvaldnieks.

"Ar viņiem kopā dzīvoja vēl kāds kungs, bet es līdz galam nesapratu, kas tieši viņš bija. Viņš bija ģimenes loceklis." Pārvaldnieks pieļauj, ka pāris dalījis īpašumu, lai ietaupītu par īres maksu. Par trešo iemītnieku pāris ar pārvaldnieku vienojušies jau pirms ievākšanās.

"Man ar viņiem nekad nebija problēmas. Viņi īri maksāja laikā, un tikai retu reizi ziņoja, ka mājā nepieciešams veikt kādus darbus," sacīja pārvaldnieks. "Pēdējo reizi ar viņiem sazinājos pirms dažiem mēnešiem, kad bija jānomaina boileris."

Viņš uzzinājis, ka Lana strādājusi uzņēmumā "Boots Opticians", bet Kirils bijis pavārs picērijā "Pizza Express".

No kaimiņiem pāris esot turējies savrup. "Tas ir šokējoši. Likās, ka viņi ir jauka ģimene," pastāstīja kāds kaimiņš. "Es redzēju viņus ienākam un izejam, mēs sasveicinājāmies, bet ar to mūsu attiecības arī beidzās."

"Viņa bija tik jauka sieviete, tik skaista, tik laimīga," piebilda pārvaldnieka tēvs. "Man nav vārdu, kas izteiktu, cik skumji jūtos. Šīs ziņas mani satrieca."

"The Sun" gan ziņoja, ka vīrietis bijis depresīvs, kolēģiem sūdzējies, ka sieva viņu nesaprot.

Kāds cits apkārtnes iedzīvotājs, kurš bija redzējis neatliekamo dienestu darbiniekus, sacīja, ka 30 gadu laikā, kopš viņš tur dzīvo, neesot noticis neviens atgadījums, kas būtu bijis tik smags.

Jau ziņots, ka Lielbritānijā mājā Bērtonā pie Trentas atrasts miris jauns pāris no Latvijas. No notikuma vietas izglābts viņu divus gadus vecais dēliņš.

Policija pāri vēl oficiāli nav identificējusi, un pagaidām precīzi viņu nāves apstākļi nav zināmi, taču britu mediji ziņo, ka esot aizdomas par slepkavību un pašnāvību. Abu dēls šobrīd atrodoties pie radiniekiem.

Policija turpina izmeklēt notikušā apstākļus.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu