Daudzdzīvokļu mājas iemītnieki Rīgā zem saviem logiem atrod mirušu sievieti (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Skats uz namiem Pļavniekos un Dreiliņos no Latvijas Zinātņu akadēmijas ēkas.
Skats uz namiem Pļavniekos un Dreiliņos no Latvijas Zinātņu akadēmijas ēkas. Foto: Edijs Pālens/LETA

Otrdien, 10. septembrī uz daudzdzīvokļu māju Rīgā, Dzilnas ielā 24, Dreiliņos, izsaukti operatīvie dienesti, vēsta raidījums "Degpunktā". Piestājot notikuma vietā, policistiem esot pavēries traģisks skats - nama iekšpagalmā, bedrē, gulējusi kāda gados jauna sieviete.

Sieviete atradusies bezsamaņā un likumsargiem šķitis, ka cietušajai nav pulsa. Pēc brīža ieradusies arī ātras palīdzības brigāde, taču mediķi nav spējuši sievietei palīdzēt un konstatēta viņas nāve. Viss liecinājis par to, ka sieviete mirusi pēc kritiena no augstuma, proti, izlecot no ēkas piektā stāva.

» Zolitūdē garāmgājēji uz asfalta ierauga guļam cilvēka līķi

Policisti devušies uz cietušās dzīvokli, lai noskaidrotu, kāds ir notikuma raksturs - nelaimes gadījums vai tomēr noziegums. Vēlāk kartības sargi atraduši sievietes pirmsnāves vēstuli.

"Policisti teica, ka viņai bija 24 vai 28 gadi. Viņi vēl man rādīja fotogrāfiju, prasīja, vai es viņu pazīstu. Es teicu, ka redzējusi esmu, bet nepazīstu," stāsta vietējā iedzīvotāja.

Citi apkārtējie, tostarp tie, kas mēģinājuši sniegt cietušajai pirmo palīdzību, ir pārliecināti, ka situācija nemaz nav tik viennozīmīga, kā sākotnēji varētu šķist.

"Viņa gulēja uz labā sāna, kas jau man likās dīvaini. Viņai rokās bija uzvilkti balti medicīniskie cimdi. Es pienācu tieši tad, kad atbrauca pašvaldības policija. Kad atbrauca ātrā palīdzība, viņi teica, ka tas izskatās pēc vardarbīgas nāves, tāpēc ka, pirmkārt, viņa guļ uz sāna, kas jau ir diezgan interesanti, jo cilvēks krītot nevar uz sāna piezemēties - tā loģiski domājot. Vēl arī tas, ka viņas ķermenis bija pilnībā normāls - nebija ne asiņu pa muti, ne kaut kas uzsists. Vairāk izskatās, ka viņa ir vai nu bijusi sazāļota, vai arī nožņaugta un izmesta ārā," stāsta kāds cits aculiecinieks.

» Deviņi baisi noziegumi, ko ārzemēs pastrādājuši latvieši

Oficiālā informācija no likumsargiem ir skopa, vēsta raidījums. Policisti tāpat neatklāj, vai miteklī viņus kāds sagaidījis, vai arī dzīvoklis bijis tukšs. Saistībā ar šo atgadījumu ir ierosināta krimināllieta un tiek skaidroti nāves cēloņi. Pagaidām saistībā ar incidentu policijai neviena aizturētā nav.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu