ASV līgava guļot norijusi savu saderināšanās gredzenu, jo murgā "sliktie" gribējuši viņai to atņemt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Facebook/ Jenna Evans

Pēc saderināšanās gredzena noņemšanas un norīšanas miegā amerikānietei tika veikta operācija, lai gredzenu izņemtu, vēsta raidsabiedrība BBC.

29 gadus vecā Dženna Evansa sacīja, ka sapnī viņa un viņas līgavainis Bobijs devušies ceļojumā ar ātrgaitas vilcienu, un viņa bija spiesta norīt gredzenu, lai pasargātu to no "sliktajiem puišiem".

Viņa pamodās savās mājās Kalifornijā un saprastu, ka piedzīvotā epizode ir bijusi sapnis, taču redzēja, ka viņas dimanta gredzens ir pazudis.

Viņa sacīja, ka precīzi zina, kas noticis, pamodināja Bobiju, un pāris devās uz slimnīcu.

Evansa sacīja, ka viņa centās atstāstīt situāciju arī mediķiem, bet viņa nav varējusi, jo histēriski nākuši smiekli līdz pat asarām.

Ar rentgena palīdzību tika identificēts 2,4 karātu dimanta gredzens viņas vēderā, un ārsti vienojās, ka nebūtu prātīgi to tur tā atstāt.

Evansai vēlāk veica procedūru gredzena izņemšanai, taču kā pirms katras operācijas viņai bija jāparakstās par sekām, kas būtu, ja viņa mirtu uz operācijas galda.

"Tad es sāku raudāt, jo tas būtu tik traki, ja es nomirtu," viņa sacīja. "Es ilgi gaidīju šo sasodīto saderināšanās gredzenu un kāzas ar Bobiju Hovelu."

Procedūra bija veiksmīga, un Evansa sacīja, ka viņa pamodusies "histēriski raudādama".

"Es biju patiesi laimīga, jo nezinu, vai varu uz gredzenu paskatīties un to novērtēt tāpat kā iepriekš," viņa stāstīja ziņu kanālam ABC.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu