"Gribu pārbaudīt, kā tas ir!" Vūdlijs izaicina Nurmagomedovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tairons Vūdlijs
Tairons Vūdlijs Foto: AFP / Scanpix

Nesenajā cīņā Habibs Nurmagomedovs, 3. raundā uzvarot amerikāni Dastinu Porjē, aizstāvēja savu čempiona jostu vieglajā svarā. Pēc cīņas vairāki sportisti izteikuši vēlmi cīnīties ar krievu superzvaigzni. Pēdējais, kas publiski runājis par iespējamo cīņu ar Nurmagomedovu, ir bijušais čempions Tairons Vūdlijs, vēsta "MMA fighting".

Vūdlijs kopā ar citu cīkstoni, Juraju Feiberu Vankūverā piedalījās atklātā preses konferencē, kur abi atlēti sniedza atbildes uz dažādiem fanu jautājumiem. Šajā pasākumā bijušais čempions arī plašāk pastāstīja, kāpēc vēlētos aizvadīt cīņu ar vieglā svara čempionu.

"Viņš ir monstrs. Vienkārši es uzskatu, ka šobrīd manā karjērā un dzīvē ir nepieciešams neiespējams izaicinājums. Man vajag to, ko citi nespēj izdarīt, man vajag kaut ko, kas man sniegtu vēl nebijušu motivāciju. Domāju, ka cīņa ar Habibu to var nodrošināt."

Runājot par svara kategoriju, kurā cīņa varētu notikt, bijušais čempions norāda, ka tai būtu jābūt kaut kur starp 65,8 un 77 kilogramiem.

"Protams, es nekad nevarētu nomest tik daudz svara, lai cīnītos 65,8 kilogramu kategorijā. Es jau šobrīd apsveru domu nokārtot atlikušos jautājumus savā [77 kilogrami] svara kategorijā un tad doties uz vidējo svaru. Mums būtu jāvienojas par konkrētu svara limitu, par ko tādu, kas interesētu arī viņam [Nurmagomedovam]. Viņš šobrīd ir cīņu sporta virsotnē, iespējams, cīņa ar mani viņam pat neinteresē."

"Man šī cīņa ir aktuāla dēļ cieņas pret Habibu un to, ko viņš dara. Es zinu Porjē. Zinu, ka viņš ikdienā aizvada sparinga sesijas ar daudz smagākiem puišiem, līdz ar to, ja Nurmagomedovs spēj pret viņu parādīt šādu sniegumu... Arī es gribu pārbaudīt kā tas ir [cīnīties ar Nurmagomedovu]," par ieganstu cīņai ar vieglā svara čempionu stāsta Vūdlijs. 

Vūdlijs savu pēdējo cīņu aizvadīja 3. martā, kad pēc pieciem raundiem tiesneši pārliecinošu uzvaru piešķīra viņa pretiniekam, Kamaru Ūzmanam, kurš kļuva par jauno čempionu svara kategorijā līdz 77 kilogramiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu