Aizkaitināts šoferis Purvciemā nakti vaktē pagalmu un, iespējams, atmasko sērijveida riepu dūrēju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Automašīnas stāvvietā.
Automašīnas stāvvietā. Foto: Ieva Lūka/LETA

Pirms dažām dienām kāds Purvciema iedzīvotājs rīta pusē atgriežoties pie sava auto atklājis nepatīkamu pārsteigumu - viņa automobilim bija pārdurtas vairākas riepas. Tā nu auto īpašnieks ziedoja vienu nakti miega, lai noskaidrotu, kas nakts aizsegā darās mājas pagalmā. Redzētais bijis pārsteidzošs, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Par lielu izbrīnu pašam "nakts sargam", ap plkst. 4.30 no rīta klusajā pagalmā atskanējusi zīmīga šņākoņa, tad kluss paukšķis, un atkal šņākoņa, bet tad tumsā pavīdējis kāds tēls, kurš steigšus devies prom no tumšā pagalma. Šajā mirklī, aculiecinieks sniedzies pēc telefona un par notiekošo ziņojis policijai, atklāj raidījums.

Likumsargi gan atzīst, ka šobrīd nav izdevies noskaidrot, vai aculiecinieka pieķertais dūrējs, ir tas pats cilvēks, kurš vainojams dienu iepriekš Viršu ielā notikušajā duršanā.

Šobrīd turpinās izmeklēšana un aizturētajam vīrietim būs jāstājas tiesas priekšā par tīšu svešas mantas bojāšanu. Teikas iecirkņa priekšnieks, gan neizslēdz, ka iepriekš, it kā, notikušais konflikts varētu būt tikai aizsegs bezpajumtnieka vēlmei tuvojoties ziemai, labprātīgi nonākt cietumā. Jo tur viņam būs, gan jumts virs galvas, gan garantēta maltīte, norāda "Degpunktā".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu