Miris "Hilton" viesnīcu tīkla prezidents Barons Hiltons

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Barons Hiltons un Parisa Hiltone.
Barons Hiltons un Parisa Hiltone. Foto: Paris Hilton / Instagram

Šonedēļ savās mājās 91 gada vecumā miris Barons Hiltons, viesnīcu tīkla "Hilton" prezidents, augstāko aprindu personības Parisas Hiltones vectētiņš, vēsta portāls CNN. 

Slavenās viesnīcu ķēdes "Hilton" prezidents un filantropists Barons Hiltons miris dabiskā nāvē savās mājās Losandželosā. 

"Viņš bija mīlošs vīrs mūsu mātei Merilinai un brīnišķīgs paraugs saviem astoņiem bērniem, dāsns draugs, tālredzīgs uzņēmējs, cienīts vadītājs un kaislīgs sporta piekritējs. Viņa dzīve bija piedzīvojumu un sasniegumu pilna," stāsta Barena dēls Stīvens M. Hiltons.

Arī viņa mazmeita Parisa Hiltone piebilst, ka vectēvs vienmēr bijis viņai kā piemērs, mikroblogošanas vietnē "Instagram" daloties ar fotogrāfijām, kurās redzama viņa kopā ar vectēvu. 

Barons Hiltons dzimis Dallasā, ASV, 1927. gada 23. oktobrī. Viņš ar tēvu pārcēlies uz Losandželosu, kur viņa pirmais darbs bija novietot viesnīcas klientu mašīnas stāvlaukumā. Vēlāk Barons iestājās jūras kara flotē, tur viņš sāka nodarboties ar fotogrāfēšanu un apguva prasmi lidot ar lidmašīnu, vēlāk iegūstot arī pilota licenci.

20 gadus Barons Hiltons strādāja dažādos uzņēmumos, bet 1966. gadā sekoja tēva pēdās un kļuva par viesnīcu ķēdes "Hilton" prezidentu. Pat pēc aiziešanas pensijā, viņš turpinājis darboties viesnīcas padomē. 

 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu