NBA mistērija Markels Fulcs ir gatavs jaunajai NBA sezonai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Markels Fulcs
Markels Fulcs Foto: AFP/SCANPIX

Pēdējo divu sezonu viens no mulsinošākajiem tematiem ir bijis 2017. gada drafta pirmās izvēles Markela Fulca veselības stāvoklis. Ir dažādas versijās, kāpēc jaunais spēlētājs nav spējis parādīt gaidīto sniegumu. Sākumā vainota tika pleca trauma, pēc tam ASV mediji apšaubīja Fulca mentālo noturību. Šobrīd jaunais saspēles vadītājs ir vesels un piedalīsies Orlando "Magic" treniņnometnē, ziņo "Bleacher report".

Fulcu 2017. gada draftā ar pirmo numuru izvēlējās Filadelfijas "76ers", taču spēlētājs jau no pirmās spēles atgādināja tikai savu ēnu- manāmi bija pamainījusies metiena tehnika un spēlētājs laukumā vairs nerādīja to pārliecību, kāda tika demonstrēta koledžu basketbolā. Fulca nometne apgalvoja, ka spēlētājs metienu izmainījis, jo mēģinājis spēlēt ar pleca traumu. Citi avoti minēja, ka Fulcs metienu izmainīja, lai adaptētos NBA trīspunktu līnijai, kā rezultātā saspēles vadītāju piemeklēja trauma.

Šo strīdīgo iemeslu dēļ Fulcs izlaida lielāko daļu no savas karjeras pirmajām divām sezonām un šī gada februārī tika aizmainīts uz Orlando "Magic"

Orlando basketbola operāciju prezidents Džefs Veltmans apgalvo, ka spēlētājs ir gatavs piedalīties treniņnometnē. "Šobrīd Markelam nav nekādu ierobežojumu priekš mūsu treniņnometnes. Protams, viņš šādā situācijā vēl nav bijis, tas Markelam būs, kas jauns."

Pats Fulcs pirms jaunās sezonas pauž pārliecību par saviem spēkiem: "Pirmo divu gadu laikā esmu aizvadījis tikai 33 spēles, būtībā es vēl esmu pirmgadnieks. Bet, uzskatu, ka mans mentālais stāvoklis, ķermenis un vēlme tikt trenētam ir pietiekami, lai nerastos jaunas problēmas".

NBA sezona sāksies 22. oktobrī. "Magic" savu pirmo spēli aizvadīs 23. oktobrī pret Klīvlendas "Cavaliers". 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu