"Viss ir noskaidrojies..." Andris Kivičs pārtraucis klusumu sociālajos tīklos (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Andris un Liene Kiviči
Andris un Liene Kiviči Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 29. septembra, rītā skandalozais mūziķis Andris Kivičs, kurš sestdien publicēja pašbildi no "ātrās palīdzības" auto un vēstīja, ka ir saskāries ar pamatīgām veselības problēmām pēc viņa mīļotās Lienes Skulmes pazušanas, vēsta, ka "beidzot viss noskaidrojies".

"Puzlīte ir salikusies un viss ir noskaidrojies. Meli, nodevība un high level manipulācija ar visiem," svētdienas rītā savā mikroblogošanas vietnes "Twitter" kontā raksta Kivičs. Noprotams, ka Kivičs vēsta par situācijas attīstību pēc konfliktiem un mīļotās pazušanas.

Svētdien no rīta portālam "Apollo" neizdevās sazināties ar Kiviču. 

Sestdien divos ierakstos "Facebook" Kivičs vēstīja, ka viņu piemeklējušas sirds problēmas, un publicēja fotogrāfijas no "ātrās palīdzības" automašīnas. 

"Sirdslēkme," tika vēstīts pirmajā ierakstā. "Pasveiciniet Lieni, ja satiekat. Devītā diena bez viņas, nevaru izturēt nezinot, kur viņa ir."

Divas stundas vēlāk Kivičs publicēja vēl vienu ierakstu, kurā atkārtoja, ka viņam sākušās sirds problēmas.

"Sirdslēkme, aritmija sākās no rīta. Un deviņas dienas no Lienes ne vēsts," rakstīja mūziķis. "Es nesaprotu, kā var tā spīdzināt kādu, kuram agrāk tu katru rītu desmit mēnešus saki, ka mīli vairāk nekā vakar un nevari dzīvot bez viņa."

Pirmais pāra strīds esot noticis ceturtdien, 19. septembrī, izklaides centrā "Bowlero". Tajā vakarā Skulmei uz pieres esot uzliktas septiņas šuves. Parādījušies arī aculiecinieki, kas paziņoja, ka tieši Kivičs ir iesitis sievietei. 

Mīlnieki pēc ceturtdienas konflikta sastrīdējušies atkārtoti - piektdien, 20. septembrī - pie Latvijas Nacionālā teātra. Kivičs stāsta, ka abu strīdi abos gadījumos izcēlušies tādēļ, ka Lienei vienmēr esot vairākas versijas par vienu un to pašu stāstu.  

Foto: Kivičs un Skulme atgriežas Latvijā

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu