"Ekstrasensu cīņu" jaunajā sezonā iekļuvuši divi rīdzinieki (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Divi rīdzinieki ir kļuvuši par Krievijas kanāla “TNT” šova “Ekstrasensu cīņas” jaunās sezonas dalībniekiem. Kopā ar citiem ekstrasensiem par labākā titulu cīnīsies Ivo Puriņš un Dakteris Maikls.

To, kā viņiem izdosies tikt galā ar pārbaudījumiem, var vērot sestdienās pulksten 19:30 kanālā “TNT”.

Atgādinām, ka Rīgā šova dalībnieku atlase notika 4. jūlijā. 

Ivo Puriņš
Ivo Puriņš Foto: Publicitātes

53 gadus vecais rīdzinieks Ivo Puriņš ir vecākais no “Ekstrasensu cīņu” 20. sezonas dalībniekiem.

Viņš sevi dēvē par senās maiju cilts maģisko tradīciju pēcteci. No senākajiem Dienvidamerikas cilts pēctečiem viņš saņēma iesvētību, kur viņam tika iemācīti “laika līniju apskatīšanas paņēmieni”.

Pēc ceļojuma viņš pats izveidoja unikālu datorprogammu, kuras pamatā ir maiju kalendārs, un, ievadot tajā dzimšanas datumu, programma par cilvēku varot pateikt “absolūti visu”.

Ivo apgalvo, ka viņš atceras pats savu iepriekšējo dzīvi, un viņa kā ekstrasensa liktenis bija jau iepriekš nolemts no augstāko spēku puses.

Jaunībā viņš strādāja par pavāru konditorejā, kā arī ugunsdzēsēju, bet pēdējos 20 gadus viņš cenšas dzīvot ārpus sabiedrības, neizmantojot nevienu no civilizācijas priekšrocībām.

“Doties uz “Ekstrasensu cīņu” atlasi mani pierunāja mani studenti. Turklāt kastings Rīgā notika pirmo reizi. Šis projekts man ir liels izaicinājums! Es zinu, ka projektā mūs gaida ļoti grūti pārbaudījumi, bet man būs interesanti tos izturēt, izmantojot manas zināšanas. Iespējams, es iemācīšos kaut ko jaunu,” apgalvoja Ivo Puriņš.

Dakteris Maikls
Dakteris Maikls Foto: Publicitātes

Otrs šova dalībnieks ir rīdzinieks Sergejs Astafjevs, kurš sevi dēvē par Dakteri Maiklu.

Bioenergoterapeits, divu holistiskās medicīnas grādu ieguvējs ASV, strādā ne tikai ar cilvēkiem, bet pat ar dzīvniekiem.

Viņš pastāstīja, ka kopš bērnības svešinieki ar viņu esot gribējuši runāt uz ielas, sajūtot no viņa neparastu pievilkšanas spēku, taču praktizēt savas ekstrasensa spējas viņš sāka tikai 39 gadu vecumā, pakāpeniski pārejot no masāžām un manuālas terapijas uz mistiskiem austrumu paņēmieniem. Pēc viņa teiktā, viņš nākotnē notiekošo redz kā faktu, apgalvojot, ka var nedaudz mainīt šo likteņu līniju virzienu. Savās darbībās viņš izmanto akmeņus no Hirosimas, la atjaunotu savu enerģijas līdzsvaru.

“Kad dzirdēju, ka Rīgā notiek “Ekstrasensu cīņu” kastings, nolēmu izmēģināt savus spēkus. Esmu ieinteresēts savas zināšanas pielietot uzdevumiem. Jo es esmu ārsts un man ir grāds. Godīgi sakot, es esmu diezgan apņēmīgs un stiprs cilvēks. Augstu vērtēju savus sasniegumus. Cīnīšos par uzvaru, redzu sevi vismaz trijniekā, bet joprojām domāju, ka sasniegšu uzvaru. Esmu pārliecināts, ka varu izturēt visus testus, kas būs projektā,” apgalvo vīrietis.

Foto: "Ekstrasensu cīņas" atlase Rīgā

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu