"Un tur neko nevar izdarīt." Kivičs pēc atkalapvienošanās ar Skulmi publisko jaunu abu kopbildi (32)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Divpadsmitajā dienā pēc Lienes Skulmes pazušanas skandalozais mūziķis Andris Kivičs atklāja, ka mīļoto beidzot ir atradis. Nākamajā dienā pēc abu atkalapvienošanās mūziķis publiskoja jaunu abu kopbildi. 

Kā ziņots, Liene pēc mīlnieku strīdiem esot tikusi turēta "gandrīz vai ieslodzījumā, izolēta no ārpasaules". 

Tomēr nu mīlasstāsts turpinās un viņi abi pozē jaunos kadros. 

"Un tur neko nevar izdarīt," vietnē "Twitter" rakstīja Kivičs, publiskojot foto, kurā viņi abi lūkojas viens uz otru. 

Savukārt iepriekšējā dienā Kivičs dalījās ar video, kurā ar Lieni automašīnā izpilda kopīgo dziesmu "Incidents", kas vēsta par abu atgadījumu Spānijas lidostā. 

Mūziķis pastāstīja, ka "vairākiem cilvēkiem, kuri ir iesaistīti Lienes pazušanas stāstā, draud reāla atbildība", tādēļ sīkāku informāciju par to, kur viņa šīs 12 dienas ir pabijusi, varēs atklāt tikai piektdienas vakarā. 

Atgādinām, ka pirmais strīds pārim notika ceturtdien, 19. septembrī, izklaides centrā "Bowlero", pēc kura Skulmei uz pieres tika uzliktas septiņas šuves. Kivičs apstiprināja strīdu, tomēr noliedza, ka mīļoto būtu fiziski ietekmējis.

Mīlnieki sastrīdējušies atkārtoti - piektdien, 20. septembrī, - pie Latvijas Nacionālā teātra. Pēc tam Liene Skulme uz divpadsmit dienām pazuda.

Izskanēja versijas, ka Liene atrodas klosterī Liepājā vai pie saviem tuviniekiem, kuri viņu slēpjot no vardarbīgā Kiviča. Tāpat pāra sekotāji neizslēdza iespēju, ka viss ir bijis iestudēts, lai uzkurinātu fanu interesi par pāra it kā gaidāmo šovu.

Skulmes ģimene pret Kiviču pat vērsās policijā par viņas fizisku iespaidošanu.

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu