"Uz veselību, Krievija!" Makgregors runā krieviski savā "Twitter" kontā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/LETA

Konors Makgregors ir ne tikai viens no labākajiem jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstoņiem, bet arī veiksmīgs biznesmenis. Viens no sportista ienesīgākajiem ārpus cīņu produktiem ir viskijs "Proper 12". Savā "Twitter" kontā Makgregors paziņoja, ka turpmāk viņa viskijs tiks eksportēts arī uz Krieviju.

"Proper 12" ir Makgregora personīgais viskijs, kura ražošanu aizsāka jau cīkstoņa vectēvs, bet izmantojot iegūto slavu, īru cīkstonis to beidzot varēja pārvērst par Pasaulē atpazīstamu viskija brendu.

"Uz veselību Krievija," savā "twitter" kontā publicētajā video krievu valodā saka pats Makgregors.

"Jūs to pieprasījāt un "Proper 12" īpašnieks un dibinātājs atsaucās," turpina īru cīkstonis.

Ir pamats apšaubīt "Proper 12" brenda nostiprināšanos Krievijas tirgū, jo Makgregora attiecības ar krievu cīkstoni Nurmagomedovu nav spīdošas. Tajā pašā laikā, Nurmagomedovs šobrīd ir viens no populārākajiem sportistiem visā Krievijā, līdz ar to attieksme pret jaunievedumu varētu būt visnotaļ noraidoša.

Makgregors savā "Twitter" jau ir izteicies, ka vēlētos revanša cīņu ar Nurmagomeovu aizvadīt Maskavā, bet krievu cīkstonis šādu ideju noraidīja.

31 gadu vecais Makgregors savas karjeras laikā jaukto cīņu mākslā ir guvis 21 uzvaru un četras reizes atzinis pretinieka pārākumu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu