Linda Mūrniece cenšas iemācīties ļauties vīrieša rūpēm (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/ Linda Mūrniece

"Hotel Roma" vadītāja, kādreizējā iekšlietu ministre Linda Mūrniece sociālajos tīklos dalījās ar stāstu, kas lika noprast, ka viņai ir izveidojušās romantiskas attiecības.

Lai gan pirms laiciņa tika baumots, ka viņa ir kopā ar bijušo Latvijas basketbola izlases saspēles vadītāju Kristapu Valteru, pats Valters runas noliedza, apgalvojot, ka abi ir tikai draugi.

Tagad Mūrniece sociālajos tīklos arvien vairāk publicē stāstus, kurā nemin konkrēta vīrieša vārdu, taču pietiekami skaidri dod mājienu, ka ir aizņemta.

Šoreiz viņa dalījās pārdomās par savu neatkarību, rakstot, ka viņai beidzot jāiemācās ļaut vīrietim par sevi parūpēties. 

"Ielēju sev glāzē vīnu, ērti atlaidos krēslā un tikai tad pamanīju viņa pastiepto roku un apjukušo skatienu. Es atkal paspēju pirmā, nepagaidot, kad par mani parūpēsies.

Pirms tam es benzīntankā izlēcu no mašīnas un aiznesos nopirkt sev kafiju. Lai gan no rīta viņš bija pajautājis, vai uztaisīt man kafiju ceļam. Tad atbildēju - tu nepratīsi, es pati.

Somu uz nto stāvu uzstiepu pati, argumentējot, ka “meiteņu soma”, un vīriešiem nepiestāv tādu nest.

Mēteli atļāvu palīdzēt novilkt. Tomēr vakariņām galdu rezervēt aizskrēju pati. Mēģinājumu pasargāt mani no lietus, paturot virs galvas lietussargu, noraidīju, paziņojot, ka man nepatīk lietussargi...

Laikam kaut kas jāmaina, vai ne?" rakstīja uzņēmēja.

Arī komentāros Mūrniecei piekrita viņas atbalstītāji, rakstot, ka sievietei nudien nepieciešams ļauties vīrieša rūpēm.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu