"Esmu gulējusi ar 20 rēgiem." Sieviete Lielbritānijā atklāj, ka mēdz mīlēties ar spokiem (4)

Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

29 gadus vecā Ametista Relma no Bristoles pilsētas Lielbritānijā kļuvusi par sensāciju ar pagalam neparastu paziņojumu vietējā televīzijas šovā - sieviete apgalvojusi, ka pēdējo 12 gadu laikā pārsvarā ir mīlējusies ar spokiem. 

Sieviete, kura ir profesionāla "garīgā padomdevēja" par savu samērā mistisko pieredzi stāstījusi Lielbritānijā populārajā televīzijas sarunu šovā "ITV This Morning". Sarunas laikā Ametista tāpat arī atklājusi, ka viņu īpaši neinteresē vīrieši, kas sastāv no miesas un kauliem - viņa dod priekšroku mīlniekiem no aizsaules.

Relma raidījumam atklājusi, ka pirmā seksuālā pieredze ar viesi no aizkapa valstības viņai bijusi vēl pusaudzes gados, kad viņa izlēmusi sākt dzīvot kopā ar savu līgavaini. Sieviete apgalvo, ka īsi pēc ievākšanās viņa esot sākusi just kādu pārdabisku "klātbūtni".

» Ko par spokiem vēsta zinātne?

Sieviete raidījuma vadītājiem atklājusi, ka tā sākotnēji bijusi tikai enerģija, taču pēc kāda laika attiecības esot kļuvušas fiziski intīmas. 

"Es jutu spiedienu uz savām ciskām un elpu uz sava pakauša. Es jutos droši. Un tad es pārgulēju ar spoku. To ir grūti paskaidrot, taču es to viennozīmīgi jutu. Akta laikā jutu gan svaru, gan tā neesamību, kā arī pavisam reālu elpu un glāstus," atklāj britu "garīgā padomdevēja".

Ametista Relma atklājusi, ka viņai ar mīļāko no viņsaules bijusi dēka veselus trīs gadus, līdz to beidzot ir pamanījis arī viņas līgavainis. Viņš kādu dienu esot agrāk pārradies no darba un pieķēris Ametistu pārdabiskā akta vidū. Viņš caur logu esot pamanījis tumšu vīrieša siluetu. Diemžēl sievietes līgavainis nav bijis sajūsmināts par viņas viņsaules afēru. 

Spoku mīļotāja atklājusi, ka kopš tā laika viņai ir bijušas seksuālas attiecības ar vismaz 20 rēgiem. Daži no sievietes piegulētājiem ir viņu atraduši paši, kamēr citus viņa ir pavedinājusi saviem spēkiem. Ametista stāsta, ka viņu nu vairs arī neuzrunā iespēja veidot attiecības ar dzīvu vīrieti.

Raidījuma vadītāja sievietei jautājusi, vai viņu neapbēdina tas, ka ar spoku nav iespējams veidot ģimeni, uz ko Ametista atbildējusi, ka tas, iespējams, nav nemaz tik neiespējami, kā varētu šķist.

"Esmu mazliet papētījusi viltus grūtniecības. Pastāv iespēja, ka tiek iznēsāts spoka mazulis, taču cilvēki vēl nav sapratuši, kā šādu grūtniecību novest līdz dzemdībām," stāsta Ametista.

Viltus grūtniecība ir psiholoģisks fenomens, kas dažām sievietēm liek maldīgi domāt, ka viņas ir stāvoklī. Šis stāvoklis var izraisīt arī dažus grūtniecībai raksturīgus simptomus, taču nekas neliecina par to, ka šai parādībai būtu pārdabisks raksturs.

Lai arī Ametistas Relmas apgalvojumi var radīt zināmu skepsi, viņa nav pirmais cilvēks, kurš apgalvo, ka ir ļāvies gultas priekiem ar viesi no aizsaules - šādus apgalvojumus izteikuši arī populārie dziedātāji Bobijs Brauns un Kesha. Seksuālas attiecības ar rēgiem par iespējamām uzskata arī daudzi pārdabisko parādību "pētnieki".

"Cilvēki, kuri apgalvo, ka ir gulējuši ar spoku, parasti stāsta, ka ir jutuši spiedienu un berzi. Vienīgā atšķirība ir tā, ka spoki neizdala siltumu - tā ir diezgan vēsa padarīšana," portālam "Huffington Post" atklājusi rēgu pētniece Aleksandra Holcere.

» "Milzu morgs" - miruši cilvēki pārņem sociālo tīklu "Facebook"

Neskatoties uz daudzajām liecībām par pārdabisku seksu, vairums zinātnieku un psihoterapeitu uzskata, ka šis fenomens ir vairāk saistāms ar miega paralīzi, stresa izraisītām halucinācijām, trauksmi vai depresiju.

Neskatoties uz šo skepsi, Ametista Relma ir apmierināta ar savu pašreizējo dzīvesstilu un aktīvi meklē savu spocīgo ideālo partneri.

"Es ļoti vēlētos atrast kādu, ar kuru uzsākt pastāvīgas attiecības un kopā pavadīt atlikušo dzīvi. Es nekad neatgriezīšos pie parastiem vīriešiem," savas cerības izteikusi Ametista.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu