Ceturtdienas horoskops: 24. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 24. oktobrim. 

AUNS Akcentējoties pienākuma apziņai, tu sāksi savādāk raudzīties uz ierastajām lietām, pamanīsi nianses, kuras līdz šim paslīdēja garām nemanītas. Ja nepieciešams, vari kārtot naudas lietas.

VĒRSIS Galveno uzmanību koncentrēsi darba jomā notiekošajam. Kādam Vērsim var nākties risināt nopietnus juridiskos šķēršļus, par kuriem viņš varēs “pateikties” saviem konkurentiem.

DVĪŅI Brīžiem tevi var pārņemt pārlieku gaisīgs, bezrūpīgs noskaņojums, kas būs par pamatu neuzmanības kļūdām. Šodien nevajadzētu veikt sarežģītus aprēķinus, kārtot grāmatvediskās lietas.

VĒZIS Šodien panākumu nodrošinās saliedēts komandas darbs. Spēja burtiski no pusvārda saprasties ar kolēģiem, prasme atbalstīt vienam otru dos ne tikai taustāmus rezultātus, bet arī stiprinās kolektīva garu.

LAUVA Iekšējās kaislības tā vien rausies uz āru, meklēs iespējas apliecināt sevi gan darba vidē, gan mājās. Vienu tev vajadzētu iegaumēt, pārlieks straujums, uzstājība var manāmi sagandēt attiecības ar tuvajiem.

JAUNAVA Dienas pirmajā pusē vari kārtot saimnieciskus jautājumus, tikties ar priekšniecību, sadarbības partneriem. Pēcpusdiena piemērota zināšanu apguvei, darbam vienatnē. Vakaru velti mīļotajam cilvēkam.

SVARI Kāre uzspodrināt sabiedrisko tēlu, mudinās tevi vairāk uzmanības pievērst savai ārienei, uzvedības manierei, paustajam viedoklim. Šī var būt interesanta diena Svariem, kuri saistīti ar politiku, žurnālistiku.

SKORPIONS Šodien var būt grūtāk koncentrēt savu uzmanību darāmajam, jo pa galvu maisīsies domas par attiecību lietās notiekošo. Visticamāk, būs pienācis īstais brīdis no sirds uzrunāties ar partneri.

STRĒLNIEKS Rēķini tikai to naudu, kura tev reāli ir makā, nepaļaujies uz teorētiskajām iespējām nopelnīt. Šis nav atbilstošs mirklis, lai uzņemtos kredītsaistības, risinātu tieslietu jautājumus.

MEŽĀZIS Tavs apķērīgums un strādīgums neliks vilties. Ja radīsies saspringtākas situācijas, ātri vien uziesi veidu, kā no tām izkulties. Savukārt, neatlaidība neļaus atstāt lietas pusratā.

ŪDENSVĪRS Vari pēkšņi apjaust, ka tev nepieciešamas pārmaiņas. Kādam Ūdensvīram tas iezīmēs jaunas attiecības, citam jaunu amatu vai pat savu biznesu. Svarīgi nenobīties un drošāk soļot pretī nākotnei!

ZIVIS Vajadzēs apliecināt savas organizatora un vadītāja dotības. Virzoties uz savu mērķi, droši vari likt lietā gan intuīciju, gan psihologa talantu, gan sev raksturīgo radošo, nestandarta domu gājienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu