"Es esmu izdarījis ko ļoti sliktu." Igaunijā slepkava dzērumā atzīst nodarīto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Sestdien, 19. okobrī, kādā pilsētā Igaunijā pasēdēšana pie ugunskura beigusies traģiski. Viens no vīriešiem ticis nogalināts, otru pēc paša atzīšanās aizturējusi policija, vēsta medijs "Rus.postimees". 

46 gadus vecais Villa un viņa 54 gadus vecais onkulis Marts dzīvojuši kopā. Pēc vietējo teiktā, Villa bijis stipras miesas būves un strādājis kādā būvniecības kompānijā. Viņa tēvocis neesot strādājis, turklāt vīrietim bijušas veselības problēmas. 

Traģiskie notikumi sestdien sākušies ar kopīgu iedzeršanu. Pārsimts metrus no mājas, kurā tika atrasts līķis, atrodas mežs. Blakus tam - ugunskura vieta. Vēl nav noskaidrots, vai mirušais arī bijis tur, taču Villa pametis ugunskura vietu manāmi ierebis. 

Sestdienas rītā vīrietis, kurš bijis kopā ar abām minētajām personām, iegājis mājā, kur dzīvojis Villa un viņa tēvocis. Villa atrasts guļot uz grīdas. Viņš neskaidri runājis un teicis, ka izdarījis ko ļoti sliktu. Ciemiņš iegājis virtuvē un tur atradis tēvoča Marta līķi. Villa, kurš bija sekojis līdzi virtuvē, jautājis, vai būtu iespējams izsaukt policiju, kas tika izdarīts. 

Villa jau agrāk bija piedzīvojis dusmu lēkmes un sitis savu tēvoci, bet pēc šiem incidentiem Marts vienmēr bija ticis cauri sveikā tikai ar izbīli un pāris ievainojumiem. 

Kaimiņi atceras, ka mājā viss vienmēr esot bijis mierīgi, līdz Villa ticis izmests no tēva mājas un sācis dzīvot kopā ar tēvoci. 

Villa ticis aizturēts par vīrieša slepkavību. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu