Makgregors Maskavā paziņo oficiālo atgriešanās cīņas datumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AP/Scanpix

Konora Makgregora atgriešanās oktagonā ir viens aprunātākajiem notikumiem cīņu sporta pasaulē. Savā preses konferencē Maskavā skandalozais īru cīkstonis beidzot nāca klajā ar atgriešanās cīņas datumu, vēsta BBC.

Līdz šim medijos un paša sportista "Twitter" kontā izskanēja dažādas versijas par iespējamo atgriešanās cīņu, pretinieku un vietu, bet šoreiz cīkstonis preses konferencē apgalvoja, ka atgriešanās datums jau ir saskaņots ar UFC vadību.

"18. janvāris. Par šo datumu jau esam vienojušies. Man ir vienalga, kas būs mans pretinieks," paziņoja Makgregors.

Kas attiecas uz minētās cīņas pretinieku, pats īrs savā "Twitter' kontā deva visnotaļ tiešus mājienus, ka tas varētu būt Frenkijs Edgars. Vēl ārzemju medijos ir izskanējuši tādi cīkstoņi kā Dastins Porjē, Džastins Geijčī un Makss Holovejs.

Īru cīkstonis turpinājumā pievienoja, ka nākotnē vēlētos aizvadīt cīņu Maskavā pret Habiba Nurmagomedova un Tonija Fergusona cīņas uzvarētāju.

"Es pamazām atgriežos formā. Šai cīņai pieiešu ļoti nopietni, jo uzvarēt cīņu pēc gada pauzes ir ļoti sarežģīti," atzīst īrs.

"Ir nepieciešamas 66 dienas lai izveidotu ieradumu. Šobrīd agri eju gulēt un arī agri ceļos. Treniņprocesa laikā es nelietošu alkoholu," par savām problēmām atklāti stāstīja Makgregors.

Tagad, kad cīņas datums ir nosaukts, drīzumā, iespējams, tiks paziņots arī īra pretinieks.

31 gadu vecais Makgregors savas karjeras laikā guvis 21 uzvaru un četras reizes atzinis pretinieka pārākumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu