Vai tiešām otrais? Ksenija Sobčaka manīta ar apaļīgu vēderiņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ksenija Sobčaka ar vīru.
Ksenija Sobčaka ar vīru. Foto: EPA/Scanpix

37 gadus vecā Krievijas slavenība un televīzijas raidījumu vadītāja Ksenija Sobčaka ir apmeklējusi kabarē teātra atklāšanu Maskavā, kur ieradusies pieguļošā kleitā, kas faniem devusi pamatu baumām par gaidāmu ģimenes pieaugumu.

Televīzijas dīva bija tērpta pieguļošā bēšas krāsas kleitā ar gaišu jaciņu, kas gan nespēja paslēpt slavenības formīgo vidukli.

Lai arī šī nav pirmā reize, kad fani pieņem, ka Ksenija Sobčaka gaida mazuli, iepriekšējās reizes varēja paskaidrot ar pāris "liekiem" kilogramiem, taču nu sievietes formas pārlieku sāk atgādināt grūtniecības pirmos mēnešus.

Tas nebūtu pārsteidzoši, ņemot vērā to, ka Krievijas TV dīva Ksenija Sobčaka šogad izšķīrās no sava vīra aktiera Maksima Vitorgana un tad pavasarī paziņoja par jaunajām attiecībām ar mīļoto krievu režisoru Konstantīnu Bogomolovu. Pāris mija gredzenus grandiozā kāzu ceremonijā visas Krievijas zvaigžņu elites priekšā šī gada 13. septembrī.

Kāzu diena tikusi aizvadīta pēc labākajām svētku tradīcijām, taču ap plkst. 20 Maskavas muzejā saradušies limuzīni ar Krievijas eliti, lai svinētu jaunā pāra savienību.

Filips Kirkorovs medijiem sacīja, ka viņš priecājas, ka "Ksenija un Konstantīns beidzot ir satikušies viens ar otru".

Aktrise Renata Litvinova svētkos ieradās melnā tērpā. "Tātad piektdiena 13. un, ja pareizi attiecas uz šo dienu, tā var dot daudz laba," sacīja aktrise.

Apskati video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu