Latvijas MMA cīkstonis Fleminas gūst uzvaru "Cage Warriors" cīņā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Madars LatvianExpress Fleminas (no kreisās)
Madars LatvianExpress Fleminas (no kreisās) Foto: Madars Latvian Express Fleminas/Facebook

Jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstonis Madars Bertholds - Fleminas no Latvijas sestdien Birmingemā (Lielbritānija) izcīnīja uzvaru "Cage Warriors 109" sacensību cīņā.

Latvijas MMA cīkstonis trīs raundos ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu uzveica Lielbritānijas pārstāvi Džrodžu Hārdviku.

Fleminas izcīnīja 7. uzvaru 7 cīņās svara kategorijā līdz 77 kilogramiem, bet viņa pretinieks piedzīvoja pirmo zaudējumu 5 dueļos.

Latvijas cīkstonim šī bija pirmā no 5 cīņām, kas paredzētas jaunajā līgumā ar "Cage Warriors" organizāciju, kas tika parakstīts salīdzinoši nesen. Šīs 5 cīņas jāaizvada 18 mēnešu laikā.

"Cage Warriors" ir vadošā MMA organizācija Eiropā, kas ir bāzēta Īrijā un Apvienotajā Karalistē. Šai organizācijai ir cieša sadarbība ar UFC ("Ultimate Fighting Championship"), kas savā paspārnē pulcē labākos pasaules MMA cīkstoņus.

"Cage Warriors" organizācijā savu karjeru reiz sāka tādas MMA zvaigznes kā Konors Makgregors, Maikls Bispings un Dens Hārdijs.

Fleminas nesen intervijā "Apollo" atzina: "UFC nav mans galvenais mērķis. Mūsdienās ir daudz labu MMA organizāciju, bet, pavisam godīgi, ticu, ka līgums ar "Cage Warriors" ir liels solis pretim UFC. Līdz ar to, noteikti mani tur redzēsiet!"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu