Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Ziedoņdārzā policija pieķer divus jauniešus, kuri nododas mīlas priekiem (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Publiskās vietās nodarboties ar seksu ir aizliegts, pat, ja to neviens neredz. Divi jaunieši gan to ir ignorējuši un viņu nodošanās mīlas priekiem Ziedoņdārzā fiksēta novērošanas kamerās, zino raidījums "Degpunktā".

Nakts vidū Latgales pārvaldes policistu apgaitu pārtraukusi visai pārsteidzoša ziņa no videonovērošanas centra. Tobrīd videokamerās fiksēti kadri, kuros kāds pāris parkā pie rotaļu laukuma nodevies intīmām aktivitātēm. 

Video centra darbinieki turpinājuši fiksēt notiekošo, savukārt uz izsaukuma vietu devās tuvākā policijas ekipāža. Kad notikuma vietā ieradās policijajaunieši bija paspējuši pabeigt iesākto. Viņi bija devušies pie saviem draugiem turpat parkā, kur turpinājuši pavadīt laiku.

Kad ieradās kārtībsargi, pāris noliedza nupat notikušo, taču vēlāk atzinās, ka sekss bijis. Abām personām sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols un piemērots minimālais sods 70 eiro apmērā. 

Policisti neslēpj, ka šādas videonovērošanas kameras ir izvietotas gandrīz visos galvaspilsētas parkos un skvēros. Ja kas līdzīgs atkārtosies, vainīgie noteikti tiks pieķerti. 

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu