Tamāras Globas horoskops novembrim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tamāra Globa. Ilustratīvs attēls.
Tamāra Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: instagram.com/tamaragloba

Slavenā krievu astroloģe uzskata, ka šī gada beigas kļust par periodu, kurš būs pilns ar negaidītiem pavērsieneiem un košiem notikumiem. Par to, kas katru no Zodiaka pārstāvjiem gaida gada pirmspēdējā mēnesī, vēsta portāls "Postimees".

Auns

šīs ugunīgās Zodiaka zīmes pārstāvju novembī gaida kāds patīkams pārsteigums vai negaidīta ziņa no sena drauga. Pavisam iespējams, ka šis cilvēks aicinās doties kādā piedzīvojumā vai ceļojumā. Tamāra Globa uzskata, ka zem šī zvaigznāja dzimušajiem novembrī var nākties doties negaidītā atvaļinājumā, kas viņus uzlādēs ar pozitīvu enerģiju.

Vērsis

Astroloģes šīs saimnieciskās Zodiaka zīmes pārstāvjiem iesaka būt piesardzīgiem - pastāv iespēja, ka kāds centīsies viņus apmānīt vai uzdzīvot uz Vēršu rēķina. Īpaša uzmanība zem šī zvaigznāja dzimušajiem jāpievērš naudas lietām un lieliem darījumiem. Globa iesaka šajā mēnesī atturēties no investīcijām un neplānotiem tēriņiem.

Dvīņi

Zem šī zvaigznāja dzimušie novembri pavadīs ģimenes un bērnu lokā. Viņi jutīsies mīlēti, gaidīti un novērtēti. Zvaigžnu pazinēja atklāj, ka šis "rozā briļļu" periods turpināsies līdz pat decembra vidum un pa šo laiku Dvīņa zīmē dzimušajiem krasi uzlabosies attiecības ar tuviniekiem.

Vēzis

Šīs emocionālās Zodiaka zīmes pārstāvji šomēnes saņems atzinību par savu smago darbu. Lai arī Vēžiem varētu šķist, ka neviens nenovērtē viņu pūles, novembrī atklāsies, ka tā nebūt nav. Ļoti iespējams finansiālā stāvokļa uzlabojums.

Lauva

Zem šī zvaigznāja dzimušajiem novembrī beidzot izdosies satikt savu otro pusīti ar kuru sildīties drēgnajos ziemas vakaros. Tamāra Globa uzskata, ka tas varētu notikt samērā strauji un negaidīti, neierastā vidē.

Jaunava

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem novembris nebūs pārāk izdevies - pēc astroloģes domām, viņiem ir liels risks nonākt asos konfliktos ar saviem tuviniekiem un draugiem. Jaunavām nakamajā mēnesī būs jāpiedomā pie paškontroles un jābūt pēc iespējas saprotošākiem.

Svari

Svaru zīmē dzimušajiem visu mēnesi spīdēs veiksme - pastāv liela iespēja negaidīti saņemt lielu naudas summu vai vērtīgu dāvanu. Globa uzsver, ka šis laiks ir īpaši labvēlīgs lielu pirkumu veikšanai.

Skorpions

Šiem ūdens elementa pārstājiem novembrī nāksies risināt ar veselību saistītus jautājumus - iespējams, ka viņi saslims. Astroloģe iesaka īpašu vērību pievērst sprandai un locītavām, jo ir iespējami dažādu hronisku slimību saasinājumi. Šajā mēnesī vislabāk neļauties pārslodzei un saudzēt sevi.

Strēlnieks

Strēlnieka zīmes pārstāvji gada pirmspēdējo mēnesi pavadīs nodarbojoties ar mājas lietām - viņiem īpaši aktuāli kļūs dažādi sadzīviski jautājumi, kas atņems daudz spēka un enerģiju. Diemžēl jārēķinās arī ar samērā lielām finanšu investīcijām. Astroloģe gan uzsver, ka, ja Strēlnieki pratīs neapjukt un saglabās vēsu prātu, mēneša beigās viņi varēs baudīt sava smagā darba augļus.

Mežāzis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem novembrī būs jāpiepūlas, lai saglabātu darba vidē nodibināto autoritāti. Iespējama jūtama konkurence, kas motivēs sasniegt augstākas virsotnes un visiem pierādīt savu pārākumu. Globa saka, ka Mežāži nedrīkst aizmirst atpūsties, citādi viņiem draud pārdegšanas sindroms.

Ūdensvīrs

Šīs kreatīvās Zodiaka zīmes pārstāvji visu 2019. gada novembri pavadīs jautrā draugu kompānijā un patīkamās sarunās. Gaidāmas daudzas ballītes un aizraujoši piedzīvojumi. Astroloģe gan brīdina, ka izpriecām būs negatīvas sekas, ja Ūdensvīri atstās novārtā savus tuviniekus.

Zivis

Zivs zīmes pārstāvjiem šis būs samērā mierīgs mēnesis - nav gaidāmi kardināli dzīves pavērsieni un potenciāli bīstamas situācijas. Tamāra Globa zem šī zvaigznāja dzimušajiem iesaka novembrī atpūsties un apdomāt nākamā gada plānus. Zivs zīmes pārstāvjiem nevajadzētu ieslēgties sevī - šis ir labs mēnesis, lai apciemotu sen neredzētus tuviniekus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu