Foto: Pašmāju dizaineru un ārzemju modes mākslinieku jaunākās kolekcijas RFW trešajā dienā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
RFW 3. diena: Caterina Moro
RFW 3. diena: Caterina Moro Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ceturtdien, 31. oktobrī, aizritēja Rīgas modes nedēļas trešā diena. Tajā bija redzamas gan pašmāju dizaineru, gan ārzemju modes mākslinieku jaunākās kolekcijas.

Foto: RFW 3. diena. Katya Katya London

Zīmols Katya Katya London specializējas īpaši sievišķīgu tērpu veidošanā, iedvesmojoties no vintāžas stila, rada demi-couture līgavu kleitas un kleitas īpašiem pasākumiem. Zīmols piedāvā arī individuālu pasūtījumu veikšanu. Katya Katya London kleitas ir izsmalcinātas un elegantas, darinātas izmantojot ļoti delikātus mežģīņu elementus un rokām izšūtas detaļas.

Foto: RFW 3. diena. Natālija Jansone

Natālijas Jansones tērpi ir kā modes valodas Haiku – eleganti, rezervēti un precīzi piegriezti kā dārgakmeņi. Ar rokām darināti, izmantojot dabiskos materiālus.

Foto: RFW 3. diena. Marimo

Igaunijas zīmols "Marimo" tika izveidots stiprām un pašpāpliecinātām sievietēm, kurām raksturīgas augstas prasības pret sevi un dzīves kvalitāti. Zīmola dizaina pamatā  ir minimālisms un klasika, kur tīras  tīras un skaidras līnijas sasaucas ar tādām modernām detaļām kā atklāta muguras daļa, ar rokām darināti "Swarovski" izšuvumi un "Marimo" raksturīgās jostas, kas izrotātas ar "Swarovski" kristāliem.

Foto: RFW 3. diena. Caterina Moro

Zīmola apģērbi tiek radīti Itālijā. Pagātnes estētika, kas jāskata un jāinterpretē ar jaunu, šībrīža vīziju, ir izejas punkts Caterina Moro veidotajām kolekcijām. Akurāta materiālu izpēte, izstrādājumu sartorālais raksturs un inovatīva pieeja darba tehnikai tiek apvienota ar dziļu mīlestību pret krāsām un īpašu vērību pret detaļām. Šīs ir vadlīnijas, kuras ievēro zīmols. Garās un mini kleitas, kurām raksturīgas maigas un viļņaina līnijas, ir piemērotas dinamiskai sievietei un viņas ikdienas aktivitātēm, piešķirot valkātājai poētisku pievilcību, neignorējot vieglumu un komfortu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu