Video: Pēc ilgstošas pakaļdzīšanās bēgošu auto apstādina laternas stabs (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ceļu policijas auto. Ilustratīvs attēls.
Ceļu policijas auto. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Naktī uz pirmdienu, 4. novembri, kāds "Mazda" vadītājs nepakļāvies policistu norādēm apstāties un sācis bēgt. Pakaļdzīšanās beidzās vien tad, kad auto lielā ātrumā ietriecās laternas stabā, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Ulbrokā patrulējošie pašvaldības policisti sastapuši divus aizdomīgus jauniešus. Kapucēs tērptie vīrieši slapstījušies pa kādu tumšu daudzdzīvokļu mājas pagalmu, un viņu uzvedība raisījusi policistu aizdomas.

Likumsargi aprunājušies ar jauniešiem un laikā atklājies, ka par vienu no jaunekļiem jau ieinteresējušies Valsts policijas (VP) darbinieki. Taču aizturēt jauno vīrieti neesot bijis nepieciešams. Pēc īsas sarunas policisti piefiksējuši nepieciešamo informāciju un devusies tālāk.

Pēc īsa brīža policija saņēma izsaukumu, ka pie kāda auto, kas nobloķējis brauktuvi, manīti divi vīrieši, kuri iekāpuši tajā un strauji devušies Sauriešu virzienā.

Policistiem pēc īsa brīža izdevies iepriekš jau piefiksēto automobili panākt. Ieraugot bākugunis un dzirdot policistu aicinājumus, auto uz mirkli pat samazinājis ātrumu, taču jau pēc dažām sekundēm uzsāka bēgšanu.

Spītējot spēcīgajam lietum, "Mazda" mucis, cik ātri spējis, un likumsargi sapratuši, ka bez papildspēku palīdzības to būs grūti, ja ne pat neiespējami apturēt. 

Pakaļdzīšanās laikā policijas darbinieki apmainījās ar informāciju, un "bēgļi", uzbraucot uz Slāvu tilta, sastapās ar nobloķētu ceļu. 

Izbraucot no līkuma, auto lietus apstākļos saslīdēja, notrieca divas laternas un sānslīdē ietriecās policijas automašīnā.

Iespaidīgajā ātrumā braucošais spēkrats uz ceļu policijas auto jumta, "atstāja" notriektās laternas stabu, bet tad aizlidojis vēl labu gabalu uz priekšu. Izmantojot apjukuma mirkli, auto sēdošie pēc avārijas vēl centušies aizbēgt kājām, taču nekur tālu netika. Divi no trim vīriešiem turpat notikuma vietā aizturēti.

Tā kā abiem aizturētajiem vakars turpinājies slimnīcā, policijai vēl nav informācijas, vai šoferis pie stūres sēdies apreibinošu vielu ietekmē, taču šobrīd jau noskaidrots, ka vīrietis automašīnu vadījis bez derīgas vadītāja apliecības.

Tāpat par aizturētajiem ieinteresējušies arī kriminālpolicijas darbinieki, jo automašīnā atradušies vairāki instrumenti, ko nereti izmanto zādzībām.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu