Liepājā nomiris jauns puisis, neskatoties uz baumām - narkotikas nav bijušas pie vainas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kāpņu telpa. Ilustratīvs foto
Kāpņu telpa. Ilustratīvs foto Foto: Lita Krone/LETA

Liepājā svētdien, 3. novembrī, kāds jauns vīrietis mira savā dzīvoklī. Pēc kaimiņu teiktā, viņš nomira narkotiku pārdozēšanas dēļ, ziņoja "Degpunktā". Savukārt mirušā Vladislava tuvinieki pilnībā noliedz pārraidē izskanējušo informāciju.

"Degpunktā" kaimiņi žurnālistiem stāstīja, ka jaunietis jau sen tirgojis narkotikas, un kaimiņi to zinājuši, bet klusēja, jo viss noritējis bez trokšņiem. Savukārt tuvinieki apliecina, ka puisis nemaz nav bijis iesaistīts narkotiku tirdzniecībā un neko līdzīgu nelietoja.

Turklāt viņš no dzimšanas dzīvoja šajā dzīvoklī. "Es šo cilvēku pazīstu kopš bērnības un esmu draudzējies ar viņa vecākiem. Un viņš nekad nebija narkomāns un vēl ļaunāk narkotiku tirgotājs! Jā, viņš dzēra tāpat kā visi jaunieši. Viņš devās uz diskotēkām. Turklāt viņš dzīvoja šajā dzīvoklī no agras bērnības," portālam "TVnet" pastāstīja mirušā draudzene Anna.

Pēc viņas teiktā, puisis nesen dzīvoja un strādāja ārzemēs un atgriezās mājās atvaļinājumā. Pirmdien viņam vajadzēja lidot atpakaļ.

Kā policija uzzināja portālā "InfoLiepaja.lv": jaunieša nāve nav saistīta ar narkotisko vielu lietošanu, un vardarbīgas nāves pazīmju nav. Policija atturas no citiem komentāriem.

Sērojošie draugi nākamajā dienā pie lieveņa ieejas nolika ziedus un sveces. Tas lielākajai daļai mājas iemītnieku nepatika, jo tas viņiem rada negatīvas emocijas, iedzīvotāji pat plāno sākt vākt parakstus, lai piemiņas vēstis pie mājas novāktu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu