Zodiaka pārstāvji, kuri būtu gatavi uz slepkavību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Astrologi uzskata, ka slepkavības visbiežāk ir nevis aukstasinīgs, bet kaisles pilns akts. Par to, kuru Zodiaka zīmju pārstāvji niknumā būtu gatavi pat uz slepkavību, vēsta portāls "Postimees".

5. vieta - Mežāzis

Astrologi šos zemes stihijas pārstāvjus ir ievietojuši saraksta pēdējā vietā tādēļ, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvju galvenais motīvs slepkavībai varētu būt nauda. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir pieraduši visu savu dzīvi sasniegt pašnoteiktus mērķus, tādēļ, ja kāds cilvēks iejaucas viņu plānos un iedragā viņu finansiālo labklājību, viņos var rasties nekontrolējams niknums.

4. vieta - Auns

Šīs ugunīgās Zodiaka zīmes pārstāvji ļoti ātri spēj aizsvilties nekontrolējamās dusmās, kas var radīt afekta stāvokli, kurā viņu būtu spējīgi izdarīt pat visšausminošākās lietas. Diemžēl Auna zīmē dzimušie ir apveltīti ar tik eksplozīvu raksturu, ka niknumu viņos var radīt pat visparastākais strīds vai cits sīkums.

3. vieta - Vēzis

Astrologu sarakstā ir nokļuvuši arī ierasti maigie un jūtīgie Vēža zīmes pārstāvji. Viņu lielākā problēma ir šīs Zodiaka zīmes pārstāvju spēcīgā greizsirdība, kas viņiem var burtiski atņemt prātu. Neoficiāla statistika liecina, ka lielāko daļu kaisles slepkavību laulībās veic tieši šīs Zodiaka zīmes pārstāvji.

2. vieta - Jaunava

Lai arī iepriekš minējām, ka lielākoties slepkavības tiek veiktas kaisles un agresijas uzplūdos, tas īsti neattiecas uz atturīgajiem un pragmatiskajiem Jaunavas zīmes pārstāvjiem. Zem šī zvaigznāja dzimušie ļoti augstu vērtē savus tuviniekus un draugus un, ja kāds viņus aizskar, viņi ir gatavi uz briesmīgu atriebību.

1. vieta - Skorpions

Pēc astrologu domām, slepkavnieciskākie no visiem Zodiaka pārstāvjiem ir noslēpumainie un emocionālie Skorpiona zīmē dzimušie. Šos cilvēkus ikdienā vada kaisle un emociju uzplūdi, un šī iemesla dēļ viņi var paveikt patiesi šausminošas lietas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu