Anglijā uzdarbojas suņu kaku iezīmētājs. Iedzīvotāji pieprasa viņam pārstāt (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Steam Coast Trail

Lielbritānijā pirms mēneša, oktobra beigās uzradās kāds sērijveida suņu izkārnījumu iezīmētājs. Iedzīvotāji satraukumā pieprasīja viņam pārstāt iezīmēt suņu kakas, vēsta raidsabiedrība BBC. 

Šis censonis pamanījies iezīmēt 15 suņu izkārnījumus, kas bija atstāti uz Vašfordas ceļa, Somersetā, netālu no Vačetas. Viņš apvilka kakām apkārt baltus aplīšus ar krāsu baloniņu. Visticamāk, tādā veidā viņš centies norādīt uz ceļa atstātajām "čupiņām". 

"Taisnības cīnītājs" tika brīdīnāts sociālajā tīklā "Facebook", lai viņš pārstāj tā darīt. Ziņojumā zemes īpašnieki norādījuši, ka šis ir privāts īpašums un, ka aktīvistam nav atļaujas tā rīkoties. Zemes īpašnieki atgādināja suņu saimniekiem, ka suņu izkārnījumi ir jāsavāc, jo "tas jau kļūst smieklīgi".

Zemes un ceļa īpašnieks ir labdarības organizācija "Steam Cost Trail", kas rūpējas par vairāku ceļu uzturēšanu Somersetā. Viena no labdarības organizācijas dalībniecēm Sāra Elvuda stāstīja: "Šī paliekošā krāsa izskatās ļoti nesmuki – ko viņi domāja?"

Šis vienu kilometru garais ceļš, kas ved uz Vašfordu, tika atvērts pirms gada. Kopš tā laika īpašnieki pastāvīgi atgādina suņu īpašniekiem, lai viņi savāc nesmukumus aiz sevis un, lai nemet izkārnījumu maisiņus ceļa malā.

"Es neuzskatu, ka šī ir milzīga problēma," turpināja Sāra. "Bet, kad es ieraudzīju 15 mazus aplīšus apzīmētus ar lētu, baltu krāsu uz melnā asfalta, es kļuvu tiešām dusmīga."

Sieviete teica, ka viņa nezina, kas to ir izdarījis, bet priekš viņas krāsa izskatījās "diezgan paliekoša".

"Tagad, kad visi izkārnījumi ir savākti, viss, kas ir uz ceļa palicis, ir šie 15 nesmukie, mazie aplīši," teica Sāra.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu