Balss ieraksts ar izvarošanu. Itālijā mazgadīga upure apsūdz draudzes priesteri pedofilijā (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Itālijā arestēts katoļu priesteris pēc tam, kad 11 gadus veca meitene, izmantojot savu mobilo telefonu, ierakstījusi balss ziņā, kā viņu seksuāli izmantojis, vēsta portāls "DailyMail".

Tēvs Mišels Mottola tiek apsūdzēts par meitenes seksuālu izmantošanu netālu no Neapoles.

Satraucošajā balss ierakstā dzirdams, ka priesteris lūdz jauno meiteni viņu noskūpstīt un apskaut, uz ko viņa protestējusi.

Priesteri var dzirdēt audioierakstā prasam savam upurim: "Vai tu vēlies skūpstu?"

Dzirdams, ka meitene pretojas, bet viņš turpina: "Šeit nav neviena. No kā tu baidies? Skūpsti mani, apskauj mani."

Otrajā ierakstā var dzirdēt smagu elpošanu, un klusus meitenes čukstus: "Pietiek, pietiekami..."

Tad dzirdams, kad priesteris saka: "Ņem, noslaukies!"

Meitenes māte bija sadraudzējusies ar tēvu Mottolu pēc tam, kad viņš meitai uzdāvināja virkni dāvanu, ieskaitot pulksteni, ziemas jaku un datoru.

Pēc tam 11 gadus vecā meitene mātei nelabprāt stāstīja par notikumiem, tāpēc viņa drīzāk uzticējās diviem draudzes locekļiem, kuri, kā ziņots, nerīkojās.

Izmisumā meitene lūdza draudzes priesteri atstāt viņu vienu pašu un pastāstīja, ka viņa par notikušo ir paziņojusi draudzes locekļiem.

Viņš atbildēja: "Tev tas nebija jādara, jo viņi to nesaprot. Lietas kļūs ļoti sliktas. Es ieradīšos tavās mājās, lai parunātos ar taviem vecākiem."

Viņš arī apsūdzēja meiteni melošanā, sakot: "Tu vari melot. Tu esi kā islāma pašnāvnieciskie spridzinātāji - uzmet bumbu, nogalini cilvēkus un aizbrauc. Dubļi nonāks arī uz tavas ģimenes un tevis."

Pēc draudzes locekļu iejaukšanās meitenes māte par notikušo paziņojusi bīskapam.

Katoļu baznīca apturēja Mottola darbību maijā, bet arestēja tikai šonedēļ, kad telefona ierakstu pārraidīja vietējie plašsaziņas līdzekļi.

"Es lepojos ar savu meitu, viņa bija viltīgāka par priesteri," viņas māte sacīja Itālijas ziņu raidījuma "La Iene" laikā.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu