NBA spēlētāju diskvalificē par THC saturoša ēdiena lietošanu lidmašīnā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dions Veiterss
Dions Veiterss Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Maiami "Heat" spēlētājs Dions Veiterss atkal ir iekūlies nepatikšanās. Šoreiz par THC saturoša ēdiena lietošanu spēlētājam ir piespriesta 10 spēļu diskvalifikācija, vēsta "Yahoo sports".

Veiters jau sezonas sākumā saņēma vienas spēles diskvalifikāciju par disciplināru pārkāpumu. Šoreiz sods un arī pats incidents ir ievērojami nopietnāks.

8. novembrī komanda izbraukumā aizvadīja izbraukuma spēli pret Fīniksas "Suns", kuru Miami basketbolistiem ar rezultātu 124-108 izdevās pārliecinoši uzvarēt. Komandas pēc spēles pārlidojumā Veitersu piemeklēja panikas lēkme. "Heat" spēlētāji par notikušo bijuši šokā, bet izrādās, ka lēkmi izraisīja neatļauto vielu lietošana.

Veiterss pēc spēles bija nolēmis nobaudīt  THC saturošu ēdienu, kas noveda pie nopietnas panikas lēkmes. Kluba pārstāvji ziņo, ka aizliegto vielu Veiterss ir dabūjis no kāda komandas biedra. Spēlētājs ir nolēmis neatklāt, kurš no komandas biedriem viņam iedeva THC saturošo ēdienu.

Rezultātā, "Heat" savam spēlētājam ir piesprieduši 10 spēļu diskvalifikāciju. Spēlētājs par šīm spēlēm nesaņems algu. Veitersam secen ies ne tikai alga, bet arī 1,2 miljonu bonuss, kura iegūšanai nepieciešams nospēlēt ne mazāk kā 79 regulārās sezonas spēles.

Veiterss šosezon "Heat" sastāvā laukumā vēl nebija devies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu